To je to što me zanima!

Albinina ekipa zabavljala se uz Sevkine hitove, a ona se suočila s kritikama: 'Nisi podržala curu'

Albina Grčić i njen tim nažalost nisu uspjeli, subotnje finale Eurovizije proći će bez 'Tick-Tocka' mlade pjevačice, a Splićanka je nakon nastupa poručila da nije tužna, nego je ponosna što je predstavljala Hrvatsku
Vidi originalni članak

Razočaranje nakon objave konačnih rezultata prve polufinalne večeri Eurovizije nije se moglo sakriti, pogotovo u hrvatskoj javnosti, ali čini se da ekipa u Roterdamu nije dugo tugovala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što su prošle prvotne reakcije na rezultate, jedan od Albininih plesača, Luciano Plazibat (23) otkrio je da su se dečki dobro zabavljali u hotelu uz stihove Severinine pjesme 'Uno momento'.

A upravo je Severina dobila kritike na društvenim mrežama jer nije javno podržala Albinu.

- Seve ti kao utjecajna ličnost u dijaspori i Hrvatskoj, mogla si podržati mladu snagu hrvatske glazbe Albinu na Eurosongu - napisao joj je jedan od komentatora.

JESMO LI ZBOG OVOG ISPALI? Analiza ugledne ekonomistice o Albini: 'Nije uvijek sudija kriv'

Pjevačica se na kritike nije oglasila na društvenim mrežama, ali kasnije je ipak govorila o Albini.

- Albina je moja ljubimica i ona je sinoć pobijedila. Njezin šarm, osmijeh, ljepota, želja i sreća na licu je pobijedila. Sve ostalo je nebitno... Malo li je s 22 godine doći na Eurosong? To je samo prva stepenica na njezinom, predviđam sjajnom putu u svijetu glazbe. To dite je rođeno za pozornicu. Jedva je čekam vidjeti i izgrliti jer je uživo još slađa - rekla je Seve za Slobodnu Dalmaciju.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Maroosha 24.05.2021.

    Lj u b o m o r a !

  • grga5 19.05.2021.

    Da je bila na jahti onda bi ju podrzala

  • turhan 19.05.2021.

    Joj kad vidim ovog plazibata

Komentiraj...
Vidi sve komentare