Show

Komentari 108

Analiza ugledne ekonomistice o Albini: 'Nije uvijek sudija kriv'

Analiza ugledne ekonomistice o Albini: 'Nije uvijek sudija kriv'

Činjenica je da Albinin 'Tick-Tock' nije jedna od popularnijih i slušanijih pjesama na ovoj streaming platformi, no sve specijalizirane kladionice vidjele su je u finalu, a kvalitetan nastup samo je pojačao nadu

Hrvatska predstavnica na Euroviziji, Albina Grčić (22), sinoćnjim nastupom nije uspjela osigurati ulazak u veliko subotnje finale, što je u domovini izazvalo veliko nezadovoljstvo, no na službenim stranicama Eurosonga protestiraju i mnogi stranci, koji su našu izvedbu vidjeli u finalu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Hrvatska ekonomistica Vedrana Pribičević odlučila je na društvenim mrežama ponuditi malo drugačije i, kako je najavila, 'nepopularno mišljenje' o sinoćnjem plasmanu naše predstavnice, a sve je potkrijepila statistikom slušanosti pjesama na Spotifyu. 

- Prije nego dobijemo spastične napade od neulaska Hrvatske u finale Eurosonga trebamo pogledati statistike slušanja pjesama na Eurosongu dostupne na Spotify-u. Jasno da je Hrvatska tu u donjem ešalonu. Ako zadnjih X godina imamo kriminalne rezultate na Eurosongu, onda bi se možda mogli i pitati zašto je to tako i što radimo pogrešno. Nije sve belosvetska zavjera, nije uvijek kriv sudija - zaključila je. 

Činjenica je da Albinin 'Tick-Tock' nije jedna od popularnijih i slušanijih pjesama na ovoj streaming platformi, no sve specijalizirane kladionice vidjele su je u finalu, a kvalitetan nastup samo je pojačao nadu. 

POGLEDAJTE VIDEO ALBININOG NASTUPA:

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ALBINOM:

Najčitaniji članci