To je to što me zanima!

Aldo prikovan za krevet, stiže li Hitna pomoć opet na Farmu?

Boli me sve. Kosti, noge, križa, stalno temperatura ide gore dolje. Osjećam se loše cijelo vrijeme. Nisam mogao ni spavati, kazao je Aldo
Vidi originalni članak

Jedan od omiljenih farmera ne osjeća se dobro i od jutra leži prikovan za krevet. Kako kaže, nikada se nije ovako osjećao da ga bolest u tolikoj mjeri prelomi te da nije u stanju ustati iz kreveta.

 Noć je za simpatičnog Talijana Alda Scrolavezzu bila burna, posebice zbog temperature koja se nije snižavala te mu je remetila san. 

- Boli me sve. Kosti, noge, križa, stalno temperatura ide gore dolje. Osjećam se loše cijelo vrijeme. Nisam mogao ni spavati - kazao je Aldo. 

Obzirom na promjenjivost vremena, moguće je za pretpostaviti da se Aldo prehladio, no svakim satom tuži se na jače bolove. Radi li se o običnoj prehladi ili će ipak Aldo trebati stručnu medicinsku pomoć, doznat ćemo u večerašnjoj emisiji.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Aqamarinne 06.10.2015.

    Najpošteniji i najbolji čovjek u toj grupici ljudi na farmi..Sve radi i ništa mu nije teško, trebao bi on pobijediti..

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 06.10.2015.

    pobrao gripu,onako žgoljav kakav je a zapravo najviše radi tamo,nije ni čudo.

  • milivojka 06.10.2015.

    Žeim mu brz oporavak, jer on je svakako najbolji čovjek na farmi, ne ulazi snikim u sukobe, radi sve što mu se kaže, nikad se ne buni. Vjerojatno jadan guta sve u sebi pa mora negdje izbit na površinu, a možda je i obična prehlada jer i vani haraju prehlade a oni su i na kiši i svakako vani. Uvjeti nisu bog zna šta, ali to je farma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare