To je to što me zanima!

Alec Baldwin na setu pogrešno držao pušku, dan nakon što su odbačene optužbe protiv njega

Alec je zbog smrti snimateljice bio optužen za ubojstvo iz nehaja. Baldwin se izjasnio nevinim te tvrdi kako nije odgovoran za njenu smrt. Kaže kako nikada nije povukao okidač
Vidi originalni članak

Samo dan nakon što su odbačene optužbe protiv Aleca Baldwina (65), koji je 2021. godine rekvizitom usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins, glumac je viđen na setu kako pušku drži na pogrešan način.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snimanje filma 'Rust' nastavilo se prije nekoliko dana. Alec je na setu rekvizit davao drugom glumcu, ali na pogrešan način. Pušku je držao za cijev, umjesto za dršku te ju je okrenuo prema sebi.

Alec je zbog smrti snimateljice bio optužen za ubojstvo iz nehaja, ali su u četvrtak optužbe protiv njega odbačene. Baldwin se izjasnio nevinim te tvrdi kako nije odgovoran za njenu smrt. Kaže kako nikada nije povukao okidač.

KOBNO SNIMANJE FILMA Odbacili optužbe protiv Aleca Baldwina: U pucnjavi na setu poginula snimateljica Hutchins

Ispričao je i kako je to bio posao zaposlenih na setu, koji su morali osigurati rekvizite, a jedan od njih navodno mu je rekao da pištolj nije napunjen.

POGLEDAJTE INTERVJU S JELENOM PERČIN: 'ZATVORILA SAM OČI TO JE BILA GREŠKA'

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 19.05.2023.

    Zasto je zasluzio bit u Zatvoru,nije on pripremio Rekvizite

  • dahvaul 22.04.2023.

    Kad baba piše o nečemu kaj se razume ko Marica u krivi.

  • Springflowers 22.04.2023.

    A da mu daju uloge u drugačijem žanru filmova, bez oružja?! I slavni Robert De Niro, s godinama ima i drugačije uloge!..

Komentiraj...
Vidi sve komentare