To je to što me zanima!

Aleks: Mislim da mi silikoni neće smetati pri dojenju...

Bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić napumpala je usnice i povećala grudi. Manekenka tvrdi da se plastičnom operacijom može samo proljepšati
Vidi originalni članak

U zagrebačkom Fly baru u petak navečer bio je Silicon Party. U klubu u kojem je poliklinika Bagatin poklanjala estetske operacije pojavili su se stilist Neven Ciganović (39), manekenka Aleksandra Grdić (29), bivša zvijezda Big Brother kuće Zdravko Lamont (30) i manekenka Ivana Ergić (22).
- Napumpala sam usnice i povećala grudi. Ne vjerujem da sam pretjerala. Nemam ništa protiv prirodnog izgleda, no ako postoji mogućnost da tijelo učinimo ljepšim, ne vidim zašto to ne bih iskoristila - kazala je Aleksandra.
- Okružena sam estetskim kirurzima koji me stalno nagovaraju na operacije, pa nisam sigurna da li ću se zaustaviti samo na grudima i usnicama - kazala je bivša Miss Hrvatske i dodala kako ne vjeruje da će joj sa silikonskim grudima biti problem dojiti dijete.
- Još neko vrijeme ne planiram imati djecu, no želja mi je da jednog dana imam dvoje ili troje - kaže Aleks. Zdravko Lamont zabavljao se tako što je provjeravao da li su hostese prirodne.
- Ne volim silikone. Draže mi je gledati cure kojima poskakuju grudi  - kaže Zdravko, koji u šali dodaje da nema namjeru ići na estetsku kirurgiju jer ne želi izgledati kao Ciganović. Voditelj programa Neven Ciganović nije bio raspoložen pričati o plastičnim operacijama isto kao i manekenka Ivana Ergić. Tijekom silikonskog partyja, goste su zabavljale hostese odjevene kao medicinske sestre i cure u rublju koje su plesale oko šipke.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • drug Tito_1 28.03.2010.

    od kud je taj Lamot isplivao?

  • Gara 28.03.2010.

    da li će smetati ili ne to će biti tvoj problem a ne naš,,,osobno me nezanima da li netko voli imati 150 kg ili tijelo operirano,,,

  • prepametna 28.03.2010.

    izgleda da joj je jedan silikon zamjena za mozak.jer čudno bi bilo imat ovoliku glavu, a da nema ništa u njoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare