To je to što me zanima!

Aleks otkriva: Prvi poljubac se dogodio i prije ovog 'službenog'

U tom trenutku bilo mi je jako neugodno što tako romantičan i divan trenutak s Goranom proživljavam pred kamerama, rekla je Aleksandra koja se još uvijek nije potpuno prilagodila životu u kući...
Vidi originalni članak

Povjerenje je nešto što se stječe s vremenom. Goran će to pokazati svojim postupcima, iskreno je otkrila Beograđanka Aleksandra Mitrović (24) u intervjuu za RTL. Nakon strastvenog ljubljenja u jacuzziju s Goranom, simpatična manekenka i kulturologinja rekla je kako se osjećala prilikom prvog poljupca. 

- Iako se možda čini da je to bio prvi intimni trenutak s Goranom, mi smo do tada postali veoma bliski i mnogo znali jedno o drugome i zbog toga se dosta ugodno osjećam u njegovu društvu. No, u istom mi je trenutku bilo jako neugodno što tako romantičan i divan trenutak s njim proživljavam pred kamerama - rekla je Aleksandra koja se još uvijek nije potpuno prilagodila životu u kući.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prvi se poljubac dogodio još mnogo prije 'službenog' poljupca. Ta bliskost i povezanost se osjećala u nama i našim očima dugo prije fizičkog dodira - dodala je za RTL.

Aleksandra i Goran dijele slične interese, oboje se bave manekenstvom i zbog toga često putuju oko svijeta. Manekenka misli da ih je upravo to dodatno zbližilo.

IZAZIVA UZDAHE Seksi Aleksandra iz 'Gospodina Savršenog' voli se svlačiti...

- Goran i ja smo veoma sličnog karaktera. Imamo gotovo isti smisao za humor, oboje smo veoma ambiciozni, perfekcionisti, profesionalni, imamo sličan odnos s roditeljima i odrastanje. Čini mi se da je i on, kao ja, izvana hladniji, ali iznutra veoma osjećajan i emotivan. Imamo slične interese, ljubav prema psihologiji - otkrila je atraktivna Beograđanka. 

Na pitanje kako ona zamišlja savršenog muškarca, Aleksandra tvrdi da vrlo dobro zna što traži od budućeg odabranika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Duhovit, ambiciozan, samouvjeren, karizmatičan, pažljiv, iskren, pouzdan, snalažljiv, snažan kako izvana, tako i iznutra, da stoji iza svojih riječi, da je ljubazan i brižan, obiteljski tip, avanturist, inteligentan, uravnotežen, dobar slušatelj. Pa, rekli ste idealan. A je li to idealno i savršeno, to je druga tema - na kraju je dodala Aleksandra koja vjeruje da upravo Goran ima 'ono nešto'.

'GOSPODIN SAVRŠENI' Vrući poljubac Gorana i Daisy: Ovo je kraj showa za dvije cure

Već od upoznavanja, bilo je očito da je Aleksandra Gorana potpuno oduševila. Naime, bila je prva djevojka koju je pozvao na razgovor nasamo, a dosad je već nekoliko puta dobila priliku na spoju 'jedan na jedan'. Osim s Aleksandrom, Goran se povezao i s Daisy te Hanom.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • 09.12.2018.

    Valjda je umočio u bar dvije 🤔

  • pero2465 09.12.2018.

    Goran niti jednu neće povesti sa sobom,čovjek došao odraditi posao i vraća se doma

  • iperci2 09.12.2018.

    Pa Hana je pobjedila

Komentiraj...
Vidi sve komentare