To je to što me zanima!

Aleks u društvu Cigija prvi put gledala reviju u svojstvu gošće

Manekenka nije nosila reviju nego je sa stilistom, osim kreacija domaćih dizajnera, odlučila pogledati one koje su predstavili učenici varaždinske škole modnog dizajna
Vidi originalni članak

Aleksandra Grdić je u društvu Nevena Ciganovića iz prvog reda gledala modnu reviju 'Night of evolution'  koju je u Varaždinu organizirala modna udruga Evolution. Manekenka nije nosila reviju nego je sa stilistom u varaždinskom HNK-u, osim kreacija domaćih dizajnera, odlučila pogledati i one koje su predstavili učenici varaždinske škole modnog dizajna. Za tportal je izjavila kako je tek sada kada je prvi put na neku modnu reviju došla kao gošća vidjela kako to izgleda s druge strane. Dodala je da je uočila kako se vide sve mane i nedostatci na pisti te koliko su djevojke zapravo izložene. Posebno su joj se svidjele haljine mladog dizajnera Natalia Đangradovića koje će si najvjerojatnije i kupiti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mrmak_1 31.10.2010.

    peder i kurva!

  • user_51823 31.10.2010.

    Eto došla je u Varaždin zadnji put se našla s nekim dilerom ali se zataškalo kao nije ona imala veze,sva sreča kaj je sad s cigijem pa je pod kontrolom:-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare