To je to što me zanima!

Aleksandra Grdić si gornju usnicu 'napumpala' gelom

NEĆE KORIGIRATI NOS: Manekenka je prije tri godine povećala grudi za dva broja. Više ništa neće dirati na tijelu jer joj ne trebaju korekcije...
Vidi originalni članak

Kod kirurga sam išla iz čiste znatiželje. Nisam stavljala silikon nego mi je u gornju usnu ubrizgao izotonični gel Esthélis Basic, prirodnu tvar koju imamo u tijelima, stručno je objasnila Aleksandra Grdić (29). Manekenka, koja je usne povećala lani u prosincu, kaže da joj sad, nakon nekoliko mjeseci, izgledaju prirodno i punije. Dodala je kako zahvat nije bio bolan nego je uživala.
- Super mi je što više ne moram stavljati olovku za usne. Ne znam hoću li opet ići na injekcije - rekla je Virovitičanka. Prije tri godine Aleksandra je u grudi stavila silikone i povećala ih za dva broja. Rekla je da je to učinila zbog gušta. Bivša Miss Hrvatske otkrila nam je kako je smršavjela nekoliko kilograma bez teretane i dijeta, na koje nikad ne ide. Dodaje kako samo odlazi na tretmane kavitacijom, popularnom “liposukcijom bez noža”.

PO IBIZI ĆE HODATI U KUPAĆIM KOSTIMIMA
Aleksandra bi sutra trebala putovati u Ibizu. Ondje će s prijateljem Davorom Grginom ići na otvorenje kluba Pacha, na kojem će nastupiti David Guetta, a bit će Naomi Campbell i Karl Lagerfeld. Na otok će ponijeti hrpu kupaćih kostima i vrućih hlačica te dvije elegantne haljine.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • sunshine_girl 31.05.2010.

    evo meni se odma tlak digne kad vidim ovakve na naslovnicama i svaki božiji dan moramo gledat te zgubidane koji su više naporni za ne izdržat

  • torcidasplit 31.05.2010.

    Ona stalno napumpana...

  • daxdax 31.05.2010.

    Godine te grickaju Grdićka,uskor buš stara kokoš za jednu masnu nedeljnu juhicu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare