To je to što me zanima!

Aleksandra je prekinula koncert u Sarajevu zbog dvije djevojčice

Prijović uskoro dolazi u Niš gdje će nastupati tri večeri zaredom, 10., 11. i 12. studenog. Nakon Niša stiže u Zagreb gdje je rasprodala čak četiri Arene i najavila petu. Svoju turneju završit će u Tuzli
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović (28) nastupala je u sarajevskoj Zetri u subotu i nedjelju. U ponedjeljak će ponovno stati ispred sarajevske publike, nakon što ih je oduševila na prva dva koncerta. Tijekom drugog koncerta je Aleksandra raznježila sve prisutne svojom gestom prema dvije djevojčice iz publike.

HOĆE LI TAKO I U ZAGREBU? Aleksandra Prijović u Sarajevo je stigla s timom od 65 ljudi, za smještaj potrošila 10.000 eura

Aleksandra je u masi ljudi primijetila dvije djevojčice koje su u sav glas pjevale njene hitove. Zbog njih je na kratko zaustavila koncert i zamolila zaštitare da puste djevojčice kod nje, prenosi Kurir.

- Zamolila bih da puste ove dvije divne djevojčice, samo da ih zagrlim - rekla je Prijović. Obožavateljice su došle do nje, a Aleksandra se spustila na koljena, zagrlila ih i poljubila.

POVRATAK U PROŠLOST Aleksandra Prijović objavila je fotografiju iz 2009. godine: Pogledajte kako je tad izgledala

- Ljubim vas i hvala vam. Divne ste, gledam vas cijelu noć - rekla im je Aleksandra prije nego što je nastavila pjevati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Grand tv (@grand_televizija)

Prijović uskoro dolazi u Niš gdje će nastupati tri večeri zaredom, 10., 11. i 12. studenog. Nakon Niša stiže u Zagreb gdje je rasprodala čak četiri Arene i najavila petu. Svoju turneju završit će u Tuzli, a potom će u Beogradu nastupati za Novu godinu.

POGLEDAJTE VIDEO: SRPSKI INFLUENCER POLUDIO ZA SAROM JO

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kokoricko 31.10.2023.

    jao bre kako srceparajuće, sad sam u bedu jer ja nisam bila ta

  • the only one 30.10.2023.

    Tko voli nek izvoli ,bilo bi lijepo da se toliko ne nameće s ovakvim reklamiranjem balkanizma i ovakve muzike , čudne mješavine romske muslimanštine s turbofolkom.

  • skofun 30.10.2023.

    Sad ce ova iskakati iz pastete…

Komentiraj...
Vidi sve komentare