To je to što me zanima!

Aleksandra Prijović najavila je treći koncert u Areni Varaždin: 'Jedva čekam! Puno vam hvala'

Nakon spektakularnog serijala koncerata u Zagrebu i Osijeku, gdje je priredila po pet nezaboravnih večeri, regionalna zvijezda ne prestaje nizati uspjehe
Vidi originalni članak

Regionalna zvijezda, omiljena pjevačica i apsolutna rekorderka po broju rasprodanih koncerata - Aleksandra Prijović najavila je i svoju treću varaždinsku Arenu.

- Hvala vam na ljubavi koju mi dajete. Vidimo se i 28.4. u Varaždinu. Jedva čekam doći u vaš grad, napravit ćemo vrhunsku zabavu, volim vas i još jednom hvala vam do neba - poručila je svojim vjernim obožavateljima putem Extra FM-a.

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Alen 'izvukao' Prijović u showu. Gledatelji: Folk na televiziji! Sad će biti hejta, već su je namjestili

Nakon spektakularnog serijala koncerata u Zagrebu i Osijeku, gdje je priredila po pet nezaboravnih večeri, regionalna zvijezda ne prestaje nizati uspjehe. Varaždinci će tako u turneji Od istoka do zapada imati priliku uživati 26., 27. i 28. travnja 2024.

Svi koji žele osjetiti emociju i energiju o kojoj svi u regiji pričaju dobrodošli su u varaždinsku Arenu. Prva dva koncerta su rasprodana u rekordnom roku.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 24

  • argh1 09.03.2024.

    Iz tenkova je treštao taj orijentalni šund, frulice, šargija, talambasi, ceca ražnatović... kada se išlo u Hrvatsku ubijati 402 djece. Neki su i cveće na tenkove bacali, to ne smijemo nikada zaboraviti jer tko iz povijesti ne uči, povijest mu se ponavlja

  • 06.03.2024.

    Lijepo pjeva,dobro izgleda, samo neka plati porez na dobit. To vrijedi i za domaće pjevačice.

  • Linz 06.03.2024.

    Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas korone, potresa, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike ......................Amen !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare