To je to što me zanima!

Alen Islamović pjevao sa Dudom Šimencom pa se dobro našalio: 'Nije svačije kroz selo pjevati'

Poslije maltretiranja u studiju od nekoliko sati za mikrofonom, shvatio je da nije svačije kroz selo pjevati, a otpjevao je pjesmu bolje nego 70 posto glumačke i estradne scene u Hrvatskoj, napisao je u objavi Islamović
Vidi originalni članak

Dudo Šimenc za projekt 4 Asa odabrao je pjesmu koju je otpjevao sa mnom, 'Nakon svih ovih godina'. Legendarni vaterpolist dokazao je da se dobro snalazi i za mikrofonom, započeo je u novoj objavi pjevač Alen Islamović (65), koji je stao pred mikrofon uz olimpijca i bivšeg vaterpolista Dubravka Šimenca (56) te otpjevao poznati hit grupe Bijelo Dugme, koje je i sam bio član. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Poslije maltretiranja u studiju od nekoliko sati za mikrofonom, shvatio je da nije svačije kroz selo pjevati, a otpjevao je pjesmu bolje nego 70 posto glumačke i estradne scene u Hrvatskoj, koja se navodno bavi pjevačkim poslom - dodao je Islamović. 

Pjevačevu objavu ubrzo je lajkalo mnoštvo pratitelja, a neki od njih napisali su kako ih glas Dubravka Šimenca podsjeća na onaj Marijana Bana (59), bivšeg pjevača grupe Daleka obala.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Vota Stumeka Tubeka 01.12.2022.

    Kaj je tak mali

Komentiraj...
Vidi sve komentare