To je to što me zanima!

Alen iz 'Života na vagi': Želim naći srodnu dušu i zaljubiti se

Kandidat treće sezone “Života na vagi” 2018. godinu pamtit će po velikim promjenama, a najveća je njegova fizička jer je izgubio više od 80 kilograma. Sada, kada je postigao cilj, u novoj godini želi pronaći ljubav
Vidi originalni članak

Fizička promjena i gubitak kilograma otkrili su mi novog čovjeka, punog samopouzdanja koji sada diše punim plućima, rekao nam je Alen Abramović (46). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kandidat treće sezone “Života na vagi” 2018. godinu pamtit će po velikim promjenama, a najveća je njegova fizička jer je izgubio više od 80 kilograma. Sada, kada je postigao svoj cilj, u novoj godini želi pronaći ljubav.

- Priželjkujem da se realiziram i na osobnom planu i da me napokon posjeti gospođica ‘Ljubav’. I za kraj, naravno, želim zadržati ovaj novi ritam treninga i uravnotežene prehrane do kraja života ako je moguće - zaključio je samopouzdani Alen.

Alen je na Trgu bana Josipa Jelačića dočekao Novu godinu s društvom iz 'Života na vagi'. Prije nego će završiti 2018., Alen se putem društvenih mreža obratio pratiteljima.

- Promjene koje sam doživio u ovoj godini na vanjskom i unutarnjem djelu sebe toliko su rapidne da se moj um i dalje privikava na njih i pokušava se oduprijeti toj silini promjene jer mu je to nešto novo, nešto što mu je van zone komfora - rekao je Alen te se zahvalio svima koji ga podržavaju i prate. Također, kaže da se neće osvrtati na zlobne komentare jer oni nisu vrijedni njegove pažnje. 

Obožavateljima koje je stekao rekao je da će pokušati više pričati o svome iskustvu i podijeliti im savjete. 

- Nekad mi se čini da je 'Život na vagi' bio samo san, a onda shvatim da nije, da je itekako stvarno, da su promjene stvarne i da sam ih napravio uz pomoć određenih ljudi - zaključio je pobjednik showa.

VIDI OVO! Što Vam donosi horoskop u ostatku dana?

Idi na 24sata

Komentari 71

  • 02.01.2019.

    Jako sarmantan, zgodan...ma pravi komad. Alene BRAVO !

  • Lun@777 02.01.2019.

    ALENE, ne traži ljubav, ona će sama naći tebe kada joj se najmanje nadaš. Ljubav je primanje, davanje, doći će. Bravo, Alene, napravio si čudo od sebe. Budi ponosan.

  • kinezojapanac 02.01.2019.

    Idi u wc i naći ćeš srodnu dušu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare