Obavijesti

Show

Komentari 71

Alen iz 'Života na vagi': Želim naći srodnu dušu i zaljubiti se

Alen iz 'Života na vagi': Želim naći srodnu dušu i zaljubiti se
5

Kandidat treće sezone “Života na vagi” 2018. godinu pamtit će po velikim promjenama, a najveća je njegova fizička jer je izgubio više od 80 kilograma. Sada, kada je postigao cilj, u novoj godini želi pronaći ljubav

VIDEO

Fizička promjena i gubitak kilograma otkrili su mi novog čovjeka, punog samopouzdanja koji sada diše punim plućima, rekao nam je Alen Abramović (46). 

Pokretanje videa...

01:20

Kandidat treće sezone “Života na vagi” 2018. godinu pamtit će po velikim promjenama, a najveća je njegova fizička jer je izgubio više od 80 kilograma. Sada, kada je postigao svoj cilj, u novoj godini želi pronaći ljubav.

- Priželjkujem da se realiziram i na osobnom planu i da me napokon posjeti gospođica ‘Ljubav’. I za kraj, naravno, želim zadržati ovaj novi ritam treninga i uravnotežene prehrane do kraja života ako je moguće - zaključio je samopouzdani Alen.

Alen je na Trgu bana Josipa Jelačića dočekao Novu godinu s društvom iz 'Života na vagi'. Prije nego će završiti 2018., Alen se putem društvenih mreža obratio pratiteljima.

- Promjene koje sam doživio u ovoj godini na vanjskom i unutarnjem djelu sebe toliko su rapidne da se moj um i dalje privikava na njih i pokušava se oduprijeti toj silini promjene jer mu je to nešto novo, nešto što mu je van zone komfora - rekao je Alen te se zahvalio svima koji ga podržavaju i prate. Također, kaže da se neće osvrtati na zlobne komentare jer oni nisu vrijedni njegove pažnje. 

Obožavateljima koje je stekao rekao je da će pokušati više pričati o svome iskustvu i podijeliti im savjete. 

- Nekad mi se čini da je 'Život na vagi' bio samo san, a onda shvatim da nije, da je itekako stvarno, da su promjene stvarne i da sam ih napravio uz pomoć određenih ljudi - zaključio je pobjednik showa.

VIDI OVO! Što Vam donosi horoskop u ostatku dana?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin