To je to što me zanima!

A. Nižetić: Bio sam bolestan, ali što se napisalo, napisalo se

Pjevač i njegova partnerica Tamara Loos napustili su natjecanje i neće pjevati u finalnoj emisiji. Glazbenik je objasnio razlog svog izostanka u prošloj emisiji
Vidi originalni članak

U sljedećoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' gledatelji neće imati priliku slušati kako pjevaju Tamara Loos i Alen Nižetić . 

-Mislila sam da ćemo ispasti u prvoj emisiji, tako da je ovo dobro - zaključila je Tamara i zahvalila se svima zajedno s Alenom. 

Parove u polufinalnoj emisiji ocjenjivali su Vanna, Ksenija Erker, Martina Tomčić i Nikša Bratoš koji je zamijenio Rajka Dujmića. Sljedeća emisija je finalna, a po prvi put će u zadnjoj emisiji pjevati tri para. 

Četiri desetke za Nikšu i Ivanu 

Ivana Husar i Nikša Kušelj izvedbom pjesme 'Mjesto za mene' Damira Urbana otvorili su natjecateljski dio.  Svi su se složili da je njihov nastup bio odličan, a pohvaljen je i izbor pjesme. 

- Mogu reći da vam je ovo najbolja stvar u ovom serijalu - zaključila je Martina Tomčić, dok je Vanna njihovu izvedbu pjesme 'Americano'  nazvala najboljom. Nikša Bratoš samo je dodao da u njihovom nastupu nije pronašao ni jednu grešku.  Žiri je svoje riječi potkrijepio i sa četiri desetke za ovaj par. 

Ksenija: Gogo Navojec 'himself''

Ivana Kindl i Goran Navojec za prvu pjesmu izabrali su 'Kiss' Toma Jonesa. 

- Goran je zabavan, uvjerljiv, glasovno bih možda tražila da glas bude raspjevaniji i čišći. Sve ostalo je bilo sjajno - komentirala je Martina Tomčić nastup Ivane i Gorana Navojca, dok je Ksenija Erker dodala da je njoj sve bilo sjajno. 

- Gogo Navojec 'himself' - zaključila je Ksenija i našalila se da će im dati desetku. 'Ella e' Nene Belan i Dine Dvornika bila je njihov drugi izbor. Žiri nije imao nikakvu primjedbu.

Martina Tamari: Do mene stvar nije doprla

Tamara Loos prošlu emisiju pjevala je bez Alena Nižetića kojeg je zamijenio prateći vokal Vladimir Pavelić Bubi. 

- Jako dobro je to odradila - komentirao je Alen nastup koji je njegova partnerica odradila bez njega. Alen i Tamara ovoga puta opet su pjevali zajedno. Prva pjesma kojom su se predstavili žiriju bila je 'Ne želiš kraj' Divljih jagoda. 

- Do mene stvar nije doprla. Usudila bih se reći da ti ovu pjesmu nisi doživjela jer da jesi, možda bih ja i osjetila tu emociju - komentirala je Martina Tamarinu izvedbu pjesme. Par je u ovoj emisiji otpjevao i 'The Show Must Go On' grupe Queen.  Alen je i objasnio svoj izostanak u prošloj emisiji. 

Nižetić: Ne želim u detalje, bio sam bolestan i imao sam dogovoreni nastup

- Razbolio sam se, ali sam otišao na dogovoreni nastup. Pored svega što se pisalo u sjenu je pala jedna humanitarna akcija. Pisalo se o nebitnim stvarima. Nisam Tamaru ostavio ni u jednom trenutku. Sve probe smo odradili. Imao sam veliku temperaturu, ali ne želim ići u detalje. Nisam čovjek od skandala - rekao je Alen koji je prošlu subotu pjevao u  Esslingenu u Njemačkoj na koncertu koji je bio humanitarnog karaktera. Sav novac od koncerta namijenjen je za udrugu 'Dica Dalmacije'. 

Marija Borić i Giuliano za izvedbu pjesme 'Je Veux' francuske pjevačice Zaz dobili su samo pohvale, a i odlične ocjene. Natjecateljski dio završili su pjesmom 'Zar je voljeti grijeh' Zorice Kondže i Tedija Spalata. Žiri je zaključio da je to bila njihova najbolja izvedba. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Carla_1 05.02.2012.

    ...ta Tamara nema veze o pjevanju,kao i njen partner.....kombinacija za ispadanje od prvog dana....

  • bingalica 05.02.2012.

    zar nije ovaj Nižetić prije nekoliko godina opsovao voditeljicu na tv-u? nešto kao: Zar vi ne znate tko sam ja?! (ili sa varam?)

  • alladin_1 05.02.2012.

    pa kakvo je ovo Tamarini ponašanje? pa na što to sliči? pa izvolite svoje nesuglasice riješiti u četiri oka a ne ovdje pred svima nama glumiti neku uvrijeđenu veličinu jer uz dužno poštovanje ali vi ste svi lijepo PLAĆENI da nas zabavljate a ne da izvodite bijesne gliste. Gle, niti jedan moj klijent nikada ne smije znati niti primijetiti da li sam ja u svađi sa svojim kolegom ili nisam. Jer sam plaćen za profesionalnost !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare