To je to što me zanima!

Alen Vitasović: 'Mislio sam da je kraj, osjećao sam da se gasim'

Istarski pjevač imao je koronu i teški bronhitis. U pulskoj je bolnici proveo dva mjeseca. Oživljavali su ga. Prvi put nakon izlaska iz bolnice govori kako se vratio s ruba smrti...
Vidi originalni članak

Konačno sam izašao iz bolnice nakon preboljene korone i osjećam se svakim danom sve jači. Korona me promijenila jer sam shvatio da moram misliti na sebe i sebe staviti na prvo mjesto. Uvijek sam sebi bio zadnji. Nakon izlaska iz bolnice uživam u svakom danu. Idem u šparoge, šetam i veselim se životu. Svašta sam prošao posljednja dva mjeseca i gledao sam smrti u oči. Istina da treba puno strpljenja ali živ sam i to je najvažnije - ispričao je pjevač Alen Vitasović koji je prije nekoliko dana izašao iz pulske bolnice. Borio se s koronavirusom i teškim bronhitisom. U bolnici je bio u nekoliko navrata ukupno dva mjeseca i to zbog nastalih komplikacija.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ščegetauček 10.04.2022.

    Ja sam od gripe 3 mjeseca bio u komi, 5 puta klinički mrtav i oživljen, sa svim otkazanim organima, na respiratoru i ECMO aparatu, 2 mjeseca na aparatu za dijalizu koji je ispumpavao žuto smeđi mulj, bilirubin 550, MRSA, kandida, konstantno unutarnje krvarenje iz svega šta može krvariti, po cijelom tijelu krvni ugrušci uključujući jedan 1cm veliki ugrušak u mozgu... I da ne nabrajam, godinama sam se oporavljao, rane mi nisu po više od 3 godine zarastale, zbog gangrene su mi amputirali 6 nožnih prstiju. Sad u ovo doba to da mi se desilo sigurno bi moj slučaj iskoristili da reklamiraju koronu!

  • 10.04.2022.

    I šta sad? Trebam te žaliti?

  • ante-portas 10.04.2022.

    A da se cjepio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare