To je to što me zanima!

Alexandru Stan menadžer je pretukao jer je tražila honorar

Moji fanovi su zabrinuti i misle da umirem. Želim da znaju da nisam imala prometnu nesreću. Izgledam ovako zbog Marcela Prodana, rekla je pjevačica u intervjuu
Vidi originalni članak

Iako se ovog vikenda pisalo da je imala prometnu nesreću, Alexandra Stan (24) za masnice i ozljede na licu optužila je svog menadžera Marcela Prodana. Rumunjska pjevačica kaže da ju je pretukao jer je prvi put u svojoj karijeri zatražila honorar. 

- Moji fanovi su zabrinuti i misle da umirem. Želim da znaju da nisam imala prometnu nesreću. Izgledam ovako zbog Marcela Prodana - rekla je Alexandra u intervjuu za rumunjsku televiziju te nastavila. 

- Udarao me i gurao. Pala sam u nesvijest kad sam mu pokušala uzvratiti. Dva sata kasnije probudila sam se na kauču u studiju. Bila sam ušuškana kao da sam spavala. Odveo me u svoj automobil, koji sam u vožnji pokušavala napustiti. U jednom trenutku mi je otvorio vrata i izbacio me - rekla je Alexandra te dodala da je tada nastavila trčati posred ulice i pokušavala zaustaviti automobil koji joj je prilazio. 

Menadžer pjevačice poznate po hitu Mr. Saxobeat, ove navode još nije komentirao. Otkrio je Alexandru 2009. godine na pjevačkom natjecanju. Njezina ljetna turneja je upitna. 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • AlanJunior 23.06.2013.

    na žensku se diže nkj drugo a ne ruka!!

  • _petra_ 20.06.2013.

    seljacina neka

  • filovanapaprika123 20.06.2013.

    muško nije muško kad digne ruku na ženu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare