To je to što me zanima!

Alilovići: 'Mirko je pozitivan na Covid-19, mi smo svi u izolaciji'

Obitelj Alilović ispričala je i kako su se sinovi brzo prilagodili. Najstarijem Ivanu (9) svidjelo se što ne mora u školu desetak dana, a već i najmlađi Ante (2) zna što su sredstva za dezinfekciju i kako mora čistiti ruke.
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac Mirko Alilović (35) i njegova supruga Iva (35), za magazin Story ispričali su kako je Mirko pozitivan na Covid-19 virus te kako je cijela obitelj u samoizolaciji. Alilović posljednjih godina brani boje mađarskog Pik Szegeda, a kažu kako im najviše nedostaju prijatelji i Hrvatska.

- Simptoma nemam, Bogu hvala. Jedino sam izgubio osjet njuha - otkrio je vratar, a Iva je pojasnila kako im je lijepo i kod kuće, gdje provode više vremena zajedno, gledaju sport, crtane filmove, druže se...

IVA ALILOVIĆ POJASNILA: 'Radije bih da Mirko nastupa za Mađarsku nego za Hrvatsku...'

Obitelj Alilović ispričala je i kako su se sinovi brzo prilagodili. Najstarijem Ivanu (9) svidjelo se što ne mora u školu desetak dana, a već i najmlađi Ante (2) zna što su sredstva za dezinfekciju i kako mora čistiti ruke, kaže Iva. 

-  Svi su u nekom strahu, grču i problemima. Nestala je ona opuštenost kod ljudi, osmijeh, sreća, život svima nama kao da je stao. Nemate gdje otići. Svi živimo u nekim sjećanjima i nadi da će biti bolje, da će se sve vratiti na staro. u ovim trenutcima treba slušati znanost, trebamo paziti jedni druge i ne razmišljati o vlastitim potrebama i zadovoljstvima jer samo odgovornim ponašanjem će ovome doći kraj. Sve je na nama - zaključila je Iva.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • KusNjega 02.11.2020.

    A joj, joj....gle vjernice i svetice, cicke ko dvije jabuke na izvolt svijete, hehe!

  • StjepanValjak 02.11.2020.

    jeli to onaj Szeget što je Mikloš Zriny branio od Turaka a predsjedica mislila da je to hrvatski junak i bitka.

  • Borac protiv Prehlade 02.11.2020.

    Jamačno je bio na Trumpovom skupu i nije se držao Capakovih mjera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare