To je to što me zanima!

Alka: 'Dino Dvornik se jednom posvađao s Danijelom i došao k meni, pa je stigla ona s palicom'

Alka je za Story ispričala kako je nastao njezin nedavno objavljeni duet s Dinom te prepričala zgodu kada je pružila pokojnom glazbeniku utočište nakon svađe sa suprugom
Vidi originalni članak

Prošlog tjedna, na rođendan pokojne glazbene legende Dine Dvornika zahvaljujući producentu Srđanu Sekuloviću Skansiju i kantautorici Alki Vuici (60) svjetlo dana je nakon godina čekanja ugledala pjesma 'Na Karibe.' Alka je za Story ispričala kako je nastao njezin duet s Dinom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Postojala je ideja za pjesmu 'Na Karibe' koju je Srđan Sekulović Skansi čuvao u svom studiju. On je inače surađivao s Dinom i dovršio njegov album 'Hipnotiziran' nakon njegovog preranog odlaska. Kako se družimo i surađujemo, često puštamo jedno drugom i stare i nove ideje, pa mi je tako pustio i pjesmu 'Na Karibe' - otkrila je Alka, te dodala da ju je Skansi pitao bi li napisala tekst za pjesmu, na što je rado pristala.

- Onda je Skansi predložio i da otpjevam. Kasnije je od naših glasova složio verziju koju danas slušate - rekla je. U nastavku je prepričala jednu anegdotu s Dinom, koju je prokomentirala s njegovom udovicom Danijelom (54).

- Baš smo se neku večer Dani i ja prisjećale i smijale njegovim ispadima. Recimo, sjetile smo se kako su se jednom posvađali, a Dino je skinuo zlatne ploče sa zida, uzeo zvučnike i funky cipele i stavio sve u dva cekera i pozvonio meni na vrata… 'Ostavija san Danijelu!' dreknuo je i ušao u stan, a Dani me već zvala na telefon. On mi je radio mote da ne kažem da je tu, a prislonio je uho na slušalicu da čuje šta mi ona priča i već nakon par minuta oteo mi slušalicu i nastavio svađu… - ispričala je Vuica, te dodala kako je Danijela kasnije došla k njoj s bejzbol palicom.

POČETAK SLAVNE KARIJERE Zoran Škugor: 'Prodali su mi krivi album pa sam odbio raditi s kraljem Dinom Dvornikom'

- Na sreću je nije upotrijebila… Htjela je razbiti auto… Joj, jedva sam ih pomirila - prisjetila se Alka.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD!?':

Idi na 24sata

Komentari 20

  • nix 55 07.09.2021.

    I po stoti put dragi novinari, nije DINE Dvornika, nego DINA Dvornika

  • Purgerica4 31.08.2021.

    Prava prijateljica, a jel istina da su tebe izbacili iz kluba jer si htjela napraviti scenu zbog Igija!

  • 30.08.2021.

    Zna cuvati tajnu😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare