Show

Komentari 20

Alka: 'Dino Dvornik se jednom posvađao s Danijelom i došao k meni, pa je stigla ona s palicom'

Alka: 'Dino Dvornik se jednom posvađao s Danijelom i došao k meni, pa je stigla ona s palicom'

Alka je za Story ispričala kako je nastao njezin nedavno objavljeni duet s Dinom te prepričala zgodu kada je pružila pokojnom glazbeniku utočište nakon svađe sa suprugom

Prošlog tjedna, na rođendan pokojne glazbene legende Dine Dvornika zahvaljujući producentu Srđanu Sekuloviću Skansiju i kantautorici Alki Vuici (60) svjetlo dana je nakon godina čekanja ugledala pjesma 'Na Karibe.' Alka je za Story ispričala kako je nastao njezin duet s Dinom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Postojala je ideja za pjesmu 'Na Karibe' koju je Srđan Sekulović Skansi čuvao u svom studiju. On je inače surađivao s Dinom i dovršio njegov album 'Hipnotiziran' nakon njegovog preranog odlaska. Kako se družimo i surađujemo, često puštamo jedno drugom i stare i nove ideje, pa mi je tako pustio i pjesmu 'Na Karibe' - otkrila je Alka, te dodala da ju je Skansi pitao bi li napisala tekst za pjesmu, na što je rado pristala.

- Onda je Skansi predložio i da otpjevam. Kasnije je od naših glasova složio verziju koju danas slušate - rekla je. U nastavku je prepričala jednu anegdotu s Dinom, koju je prokomentirala s njegovom udovicom Danijelom (54).

- Baš smo se neku večer Dani i ja prisjećale i smijale njegovim ispadima. Recimo, sjetile smo se kako su se jednom posvađali, a Dino je skinuo zlatne ploče sa zida, uzeo zvučnike i funky cipele i stavio sve u dva cekera i pozvonio meni na vrata… 'Ostavija san Danijelu!' dreknuo je i ušao u stan, a Dani me već zvala na telefon. On mi je radio mote da ne kažem da je tu, a prislonio je uho na slušalicu da čuje šta mi ona priča i već nakon par minuta oteo mi slušalicu i nastavio svađu… - ispričala je Vuica, te dodala kako je Danijela kasnije došla k njoj s bejzbol palicom.

- Na sreću je nije upotrijebila… Htjela je razbiti auto… Joj, jedva sam ih pomirila - prisjetila se Alka.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD!?':

Najčitaniji članci