To je to što me zanima!

Alka Vuica: Istina je da sam ponovno zaljubljena!

Oduvijek živim svoj život najbolje što znam. Ništa ne skrivam i ničeg se ne sramim. Nastojim živjeti iskreno, rekla je kontroverzna pjevačica
Vidi originalni članak

Poznata pjevačica i kolumnistica u intervjuu za tjednik Arena priznaje kako joj nije žao što je dobila otkaz zbog prijateljstva s Dikanom. Alka Vuica je prije nekoliko tjedana u emisiji "Red Carpet" pokazala privatnu videosnimku s ljetovanja na brodu Josipa Radeljaka. Njezina kontroverzna kolumna u jednom tjedniku preko noći je ukinuta a ona je dobila "pedalu". 
Za otkaz je saznala iz novina.
- Pretpostavljam da ovaj put nije bio moj jezik u pitanju... No da se može dobro nastradati ako govorite istinu, u to sam se mnogo puta uvjerila na vlastitoj koži - kaže.
Na pitanje novinara žali li što nije imala više djece, odgovara potvrdno. Dodaje kako je sama sebi uvijek govorila: "Ima vremena...", ali misli kako je sada krajnje vrijeme.
- Naravno da sam zaljubljena. Ali to je sve što ćete od mene saznati - govori. Priznaje kako bi željela ostarjeti a nekim bogatim muškarcem kojega voli i koji, naravno, voli nju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Blade 18.09.2007.

    šta drugo i očekivati od sponzoruše...Vlatka i ona kao da su išle u istu školu!

  • Luka_Zg 18.09.2007.

    Alka profesionalka nazionale je nasla jos jednu musteriju i u ovim poznim godinama oliljalosti. U Zg. imamo jednu rijec za takve a to je KANTA. Bas me zanima tko je poklopac.

  • Cezar 18.09.2007.

    e baš si mi bleki oteo riječ iz usta!!!! ona stara ofucana - on stari olinjali - baš su si super par!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare