To je to što me zanima!

Alka Vuica na pozornici Green Gold Cluba uz pratnju tambura

Green Gold Clubu čeka veliko slavlje s puno pjesme i plesa, sprema se jedan od koncerata o kojem će se još dugo pričati, nastupaju tamburaški sastav Dyaco i Alka Vuica
Vidi originalni članak

Kada biste morali napisati ime tamburaškog sastava i pjevačice koji znaju atmosferu u klubu dovesti do usijanja, većina bi sigurno napisala tamburaški sastav Dyaco i Alka Vuica. E, pa upravo vas spomenuti čekaju na pozornici vašeg omiljenog Green Gold Cluba u Zagrebu, u četvrtak, 12. ovog mjeseca.

Sad će mnogi odmah zvati Green Gold i pokušati rezervirati stol, jer je jasno da se sprema veliki tulum i da će mnogi petak dočekati uz Alkine hitove.

A to su: ‘Ženska posada’, ‘Od kad te nema’, ‘Laži me’, ‘Varalica’, ‘Ej šta mi radiš’, ‘Nek ti juto miriše na mene’ i mnogi drugi hitovi, koji publici jednostavno ne daju mirovati. I najhladnokrvniji na prve taktove Alkinih pjesama skaču na noge, a kad je sve još uz tamburašku pratnju, jasno je da vas u Green Gold Clubu čeka veliko slavlje s puno pjesme i plesa. Sprema se jedan od koncerata o kojem će se još dugo pričati. A gdje bi se takvi koncerti održavali nego u Green Gold Clubu, u mnogima najdražem zagrebačkom klubu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vilim 15.05.2016.

    Za "back vokale" neka uzme likove koji će gangati !!..

  • BLAGICA 12.05.2016.

    Sretno Akla,,,, tamburaši i ti dobitna kombinacija

Komentiraj...
Vidi sve komentare