To je to što me zanima!

Alka Vuica pozirala bez šminke: 'Ovdje sličiš na Meghan Markle'

Na glavi je imala sunčane naočale te je gledala u stranu. 'Zaradila' je hrpu komplimenata zbog prirodnog izgleda, a neki su je čak usporedili s vojvotkinjom od Sussexa
Vidi originalni članak

Kantautorica i pjevačica Alka Vuica u lipnju je napunila 59 godina, ali redovito pokazuje kako joj godine ništa ne mogu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glazbenica je sada pozirala bez šminke. Na glavi je imala sunčane naočale te je gledala u stranu. Fotografija je oduševila njezine obožavatelje.

'Zaradila' je hrpu komplimenata zbog prirodnog izgleda, a neki su je čak usporedili s vojvotkinjom od Sussexa.

- Tko je lijep, taj je lijep. A kad smo već kod sličnosti, ovdje sličiš na Meghan Markle - jedan je od komentara na društvenoj mreži.

PUCA OD PONOSA Alka: Imati sina umjetnika nije lako. Svi koji su te izdali, neka se sad posrame tvog uspjeha...

Inače, Vuica je nedavno pozirala sa sinom Arijanom. On je glazbeni producent, a pjevačica se dotakla njegovog posljednjeg uspjeha. 

Sa zagrebačkim producentom Filipom Gežinom, Arian je napravio glazbenu podlogu za tekst 'Blood On My Jeans', u kojoj tragično preminuli Juice Wrld repa o ljubavi prema svojoj djevojci Ally Lotti

- Uvijek sam vjerovala u tebe i znala da si poseban i prije tvog rođenja. Nastavi beskompromisno svojim putem, budi i dalje svoj i nepotkupljiv, a svi koji su te izdali i povrijedili neka se posrame od tvog uspjeha, pogleda i čiste duše koju nosiš... Voli te majka - napisala je Alka.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Siruus 12.09.2020.

    Jako bitna informacija...tračeraj...žutilo

  • ivanwien 12.09.2020.

    ■●■ U redu je potražiti stručnu pomoć psihologa -- psihotarapeta.

  • 12.09.2020.

    kako se riješiti proljeva ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare