Obavijesti

Show

Komentari 34

Alka: Imati sina umjetnika nije lako. Svi koji su te izdali, neka se sad posrame tvog uspjeha...

Alka: Imati sina umjetnika nije lako. Svi koji su te izdali, neka se sad posrame tvog uspjeha...
4

Arijan je glazbeni producent, a najveći uzor mu je njegova mama. Prema njoj osjeća neizmjernu ljubav i ponos, a Alka mu je podrška u svemu što radi i u svemu što će tek napraviti

VIDEO

Imati sina umjetnika nije lak zadatak ni za jednog roditelja, ali je istovremeno i predivan, koliko god je nekad težak, napisala je pjevačica Alka Vuica (59) pored fotografije na kojoj ponosno pozira sa svojim sinom Arijanom. On je inače glazbeni producent, a pjevačica se dotakla njegovog posljednjeg uspjeha. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zvijezde otišle na uljepšavanje

Pokretanje videa...

01:02

Sa zagrebačkim producentom Filipom Gežinom, Arijan je napravio glazbenu podlogu za tekst 'Blood On My Jeans', u kojoj tragično preminuli Juice Wrld repa o ljubavi prema svojoj djevojci Ally Lotti. Pjesma već tjednima ne silazi s Billboardove top liste, na kojoj je debitirao kao broj jedan. Arijan je s kolegom napravio veliki reperski hit, a mama Alka puca od ponosa.

On je inače završio studij produkcije u Londonu, a u Zagrebu već godinama djeluje unutar hip-hop i trap glazbene scene. 

- Najvažnije je vjerovati u svoju djecu, pomagati im da odaberu svoj put i svoj život. Biti im potpora, a ne prepreka, biti im savjetnik, a ne kritičar, biti im pri ruci i kad je teško shvatiti što žele i kuda idu - dodala je Vuica koja je Arijanu velika podrška. Podržava ga u svemu što je napravio i što će još napraviti.

- Uvijek sam vjerovala u tebe i znala da si poseban i prije tvog rođenja. Nastavi beskompromisno svojim putem, budi i dalje svoj i nepotkupljiv, a svi koji su te izdali i povrijedili neka se posrame od tvog uspjeha, pogleda i čiste duše koju nosiš... Voli te Majka - zaključila je Alka.

Alka Vuica: Da sam ja muško, bila bih gangster kao Capone
Alka Vuica: Da sam ja muško, bila bih gangster kao Capone

Arijan je jednom prilikom rekao kako mu je mama najveći uzor. Prema njoj osjeća neizmjernu ljubav i ponos. Njegovi prijatelji je obožavaju, a prijateljice se dive.

- Tisuću puta čuo sam rečenicu 'Blago tebi, imaš tako divnu mamu!'. Nikada joj ništa nije teško. I usred noći ispeći mi palačinke, pričati sa mnom o bilo čemu, ugostiti i zadnjeg gosta kao da je prvi, spasiti bilo čiju vezu od propasti, pričati satima i danima s nesretnima, boriti se za ženska prava s prijateljima, ali i neprijateljima, pisati pjesme do jutra i onda me probuditi s toplom pitom od sira, vratiti se s gaže u pet i voziti me u školu ili bilo gdje - napisao je 2010. Arijan u poduljem pismu medijima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu