To je to što me zanima!

Almodóvar kani snimiti vestern

Redatelj bi u listopadu trebao početi snimati dugometražni film 'Madres Paralelas', priču o dvjema majkama koje rode isti dan. Nakon toga je na redu vestern
Vidi originalni članak

Svi znamo za špageti vesterne, a svijet se sad treba pripremiti i za paelja vestern Pedra Almodóvara (70). Slavni španjolski redatelj nedavno je izjavio da radi na vesternu, što je iznenađujuć obrat u karijeri majstora 'ženske' melodrame koji se u svijetu proslavio prije više od 30 godina filmom 'Žene na rubu živčanog sloma'.

Novinarima je na filmskom festivalu u Veneciji rekao da je napisao scenarij za kaubojski film, ali da se o radi o 'drugačijoj vrsti vesterna, živopisnijoj, teatralnijoj'.

ZBOG KORONE Zvijezda vesterna Terence Hill: 'Ostajem kod kuće, čuvajte se'

Redatelj je u Veneciji predstavio svoj novi film 'Ljudski glas' s britanskom glumicom Tildom Swinton (59) u ulozi očajne i osvetoljubive žene koja čeka da je nazove otuđeni ljubavnik. Radi se o kratkom, 30-minutnom filmu snimljenom prošli mjesec koji je vrlo slobodna adaptacija klasične drame Jeana Cocteaua

Almodóvar bi u listopadu trebao početi snimati dugometražni film 'Madres Paralelas', priču o dvjema majkama koje rode isti dan. Nakon toga je na redu spomenuti vestern.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare