To je to što me zanima!

Amal je zablistala na crvenom tepihu s trudničkim trbuščićem

Lijepa odvjetnica prvi put se pojavila u javnosti otkad se saznala da sa suprugom Georgeom Clooneyjem čeka blizance. U bijeloj Versace haljini, Amal je potpuno 'zasjenila' svog supruga
Vidi originalni članak

George Clooney (55) prošetao je sa svojom trudnom suprugom Amal (38) crvenim tepihom 42. dodjele Cesar nagrade u Parizu. Glumac je primio 'francuskog Oscara' za poseban doprinos filmu. 

- Najkarizmatičniji glumac svoje generacije, George Clooney utjelovljuje hollywoodski glamur koji odlikuje velike filmske zvijezde. Njegov šarm, humor, osobnost i angažman su izvor našeg stalnog divljenja - navela je francuska Akademija u priopćenju. 

No svog slavnog supruga zasjenila je odvjetnica za ljudska prava koja je prvi put nakon objave da čekaju blizance pokazala trudnički trbuščić. Amal je zablistala u dugoj, bijeloj Versace haljini, a ona i George se nisu dugo zadržavali na crvenom tepihu, već su brzo 'šmugnuli' u dvoranu gdje se održavala ceremonija,

Vijest da će bračni par Clooney postati roditelji prva je objavila voditeljica emisije 'The Talk', a prije glumca to je potvrdila i njegova majka Nina koja smatra da će George biti 'jako dobar otac'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Jersey 25.02.2017.

    Prijedlog za imena: Mustafa i Emina 😜

  • katarina j. 25.02.2017.

    Valjda će poslije poroda zadržati nešto sala barem.. žena je recimo ok ali isfurava tu anoreksiju strašno..

  • john_doe 25.02.2017.

    jel ima jos nekog tko je procitao "anal" ?? xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare