To je to što me zanima!

Amal ljutita zbog Clooneyeva trbuha, pa ga šalje na dijetu

George se udebljao šest kilograma u posljednja tri mjeseca, otkako je u braku sa 16 godina mlađom Amal. Novi režim prehrane uopće mu se ne sviđa
Vidi originalni članak

Nema više alkohola, masnog mesa i francuskih punomasnih sireva. Odsad će jesti samo ono što se nalazi na popisu dopuštenih jela koji je sastavila njegova supruga. 

Glumac George Clooney (53) udebljao se šest kilograma u posljednja tri mjeseca, otkako je u braku sa 16 godina mlađom Amal. Novi režim prehrane Georgeu se uopće ne sviđa jer će se morati odreći meksičke hrane. Poznato je da naročito obožava jako začinjene tacose koje voli zalijevati tekilom. 

- Amal mi je pokazala jelovnik koji je sastavila za Georgea. Na njemu nema hrane koju on obožava. Morat će se pridržavati jelovnika jer je Amal odlučna u tome da ga do dodjele Oscara 22. veljače dovede u formu u kakvoj je bio prije svadbe - rekao je prijatelj ugledne odvjetnice. 

Idi na 24sata

Komentari 120

  • lalala 26.01.2015.

    Nitko joj nije rekao da muškarci u toj dobi lako dobijaju kile a teško skidaju :-))

  • black_cat 26.01.2015.

    a tko je ona da bi njega ucjenilvala? žena koja mu danas je, sutra nije... i pitanje je dal bi se skupa prošteli na crvenom tepihu

  • Upala mozga 26.01.2015.

    Trebao je ozeniti 15 god. stariju, makar bi jeo ko covek :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare