To je to što me zanima!

Amber opet klevetala Deppa, odvjetnica kaže: 'Na temelju ovog je možemo ponovno tužiti'

Heard je u intervjuu rekla da ostaje pri svemu što je rekla na sudu i da će do svoje smrti ostati pri tvrdnji da ju je Depp tukao. Odvjetnica smatra kako njezine tvrdnje mogu predstavljati osnovu za novu tužbu
Vidi originalni članak

Amber Heard (36) u nedavnom intervjuu za NBC pružila je Johnnyju Deppu (58) priliku za još jednu tužbu, objasnila je Nicole Haff, američka odvjetnica specijalizirana za showbiznis. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Heard je novinarki NBC-a rekla da ostaje pri svemu što je rekla na sudu i da će do svoje smrti ostati pri tvrdnji da ju je Depp tukao.

Haff je za Daily Mail protumačila njezine tvrdnje iz intervjua, koji će biti objavljen u tri nastavka, te smatra kako upravo one mogu predstavljati osnovu za novu tužbu.

U prvom dijelu koji je izašao Heard priznaje da je radila grozne stvari tijekom braka sa slavnim glumcem te ne odustaje od optužbi da ju je Depp fizički zlostavljao.

'BILI JE OTROVNO' Amber Heard priznala: U braku sa Deppom radila sam i govorila užasne stvari, ali on me tukao

- Ovaj intervju zakonski predstavlja 'novu publikaciju'. I to bi moglo predstavljati zakonski temelj za treću Deppovu tužbu - objasnila je odvjetnica.

Daily Mail navodi da se kleveta smatra objavljenom kada je upućena bilo kome osim osobi koju se kleveti. 

UTJECAJ DRUŠTVENIH MREŽA Amber Heard nakon suđenja: 'Johnny je dobar glumac'

Prema tome, Depp bi mogao opet tužiti Heard, iako odvjetnica Haff smatra da to nije dobra ideja zato što su njeni odvjetnici rekli da glumica ne može platiti ni troškove originalne presude.

Podsjetimo se, početkom mjeseca objavljeno je da je Johnny Depp dobio tužbu za klevetu protiv Amber Heard, koja je tvrdila da ju je Depp fizički i seksualno napao u nekoliko navrata. Zbog teksta koji je objavljen u The Washington Postu, porota je presudila da Heard mora isplatiti Deppu odštetu od 15 milijuna dolara.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • potM 15.06.2022.

    Uporna u ignoriranju odluka suda kao jedna pjevačica iz jedne zemlje na brdovitom prostoru

  • HaileyHilton 15.06.2022.

    Nju bi trebalo potpuno ignorirat a ne dozvolit joj da daje intervjue na nacionalnoj televiziji i blati žrtvu nasilja koje je počinila. Da je Johnny Depp osuđen baš bi mu dali da blati po televiziji nju kao svoju žrtvu. Fuj!

  • Kermit the frog 15.06.2022.

    U Americi ti ne mogu 2x suditi za isto kazneno djelo . . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare