To je to što me zanima!

Amber Rose ima 'traume' od Kaynea: 'Htjela sam se ubiti...'

Iako je prošlo sedam godina otkad je prekinula s reperom Kanyeom Westom, koji je danas u braku s Kim Kardashian, Amber Rose tek je sad progovorila o turbulentnoj vezi
Vidi originalni članak

Tada su svi komentirali da ću ga ja povrijediti, no na kraju je meni slomljeno srce. Nikada nisam varala svoje partnere, ispričala je Amber Rose (33) koja je s Kanye Westom prekinula 2010. godine nakon dvije godine veze. 

Starleta koja je nedavno dobila svoj talk show rekla je da nikada ništa loše o Westu nije rekla, iako takav odnos nije bio obostran. 

- To govorim nakon što sam sedam godina trpjela njegovo konstantno maltretiranje - rekla je. 

Kanye je snimio nekoliko pjesama o njihovom prekidu na albumu 'My Beautiful Dark Twister Fantasy'. Hvaljeni album oduševio je mnoge, no to je za Amber bilo teško razdoblje. 

- Zbog tog sam postala slavna, ali sam bila svejedno 'švorc'. Nisam mogla izlaziti s nijednim drugim muškarcem. Nisam smjela ništa reći ili napisati da ne uvrijedim njegove fanove. Ako sam ikad razmišljala o samoubojstvo, to je bilo u tom periodu - priznala je Rose. 

Nakon njihovog prekida, Kanye Amber nije štedio. Prije dvije godine, reper je izjavio da se mora '30 puta istuširati nakon veze s Amber'. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Tytan 27.07.2017.

    Mogu mislit što je rođak ovo dero..

  • bree77 27.07.2017.

    Imas ti traume od same sebe ja bih rekla....

  • split84 26.07.2017.

    Zasto ol smrdi mala

Komentiraj...
Vidi sve komentare