Show

Komentari 7

Amber Rose ima 'traume' od Kaynea: 'Htjela sam se ubiti...'

Amber Rose ima 'traume' od Kaynea: 'Htjela sam se ubiti...'

Iako je prošlo sedam godina otkad je prekinula s reperom Kanyeom Westom, koji je danas u braku s Kim Kardashian, Amber Rose tek je sad progovorila o turbulentnoj vezi

Tada su svi komentirali da ću ga ja povrijediti, no na kraju je meni slomljeno srce. Nikada nisam varala svoje partnere, ispričala je Amber Rose (33) koja je s Kanye Westom prekinula 2010. godine nakon dvije godine veze. 

Starleta koja je nedavno dobila svoj talk show rekla je da nikada ništa loše o Westu nije rekla, iako takav odnos nije bio obostran. 

- To govorim nakon što sam sedam godina trpjela njegovo konstantno maltretiranje - rekla je. 

Kanye je snimio nekoliko pjesama o njihovom prekidu na albumu 'My Beautiful Dark Twister Fantasy'. Hvaljeni album oduševio je mnoge, no to je za Amber bilo teško razdoblje. 

- Zbog tog sam postala slavna, ali sam bila svejedno 'švorc'. Nisam mogla izlaziti s nijednim drugim muškarcem. Nisam smjela ništa reći ili napisati da ne uvrijedim njegove fanove. Ako sam ikad razmišljala o samoubojstvo, to je bilo u tom periodu - priznala je Rose. 

Nakon njihovog prekida, Kanye Amber nije štedio. Prije dvije godine, reper je izjavio da se mora '30 puta istuširati nakon veze s Amber'. 

Najčitaniji članci