To je to što me zanima!

Ambiciozni Vlaho: Tanjin dragi bit će gost u showu 'X Factor'

U nedjelju od 21h na RTL-u kreće polufinale showa 'X Factor' nakon kojeg će se znati kojih šest superfinalista publika želi vidjeti u Kombank Areni 21. lipnja
Vidi originalni članak

‘X Factor Adria’ ulazi u uzbudljivu završnicu.

Kandidati su za tematsku večer 'Pjesme s posvetom' izabrali zanimljive pjesme, a kome ih posvećuju, saznat će se uskoro. Uz osam preostalih kandidata koji se bore za mjesto u superfinalu, imat ćemo prilike vidjeti nastupe čak četiri specijalna gosta.

Jacques Houdek će tako otpjevati svoj hit 'Nov čovjek'. Pjevač je otkrio da prati show te da se veseli nastupu. 

‘- Čast mi je što me je produkcija pozvala da gostujem u polufinalu ovako velikog show-a, a pripremio sam i jedno simpatično iznenađenje tijekom nastupa. Razveselilo me kad su Antonio Krištofić I Siniša Vidović odabrali baš moje pjesme za svoje izvedbe, a lijepo je bilo i od Ilije čuti da sam mu ja jedan od pjevačkih uzora. Moji favoriti, Danijela, s kojom sam i surađivao, i Ilija, su ispali iz natjecanja, ali su ostali još neki sjajni talenti. Ovo je za njih odskočna daska i ja im želim da im glazba uvijek bude primarni motiv za bavljenje ovim poslom - rekao je Jacques.

Uz njega na pozornici ‘X Factora’ nastupit će i Vlaho Arbulić, dečko Tanje Dragović i poznati hrvatski maneken koji trenutačno gradi svoju glazbenu karijeru, Osim njih publiku će zabavljati i prošlogodišnji finalist ovog showa, Lukijan Ivanović, te crnogorski umjetnik, također prošlogodišnji kandidat ‘X Factora’.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • živina 13.06.2015.

    A sta Goran kaze na to? :-D

  • believe000 13.06.2015.

    A dotad Goran cuva Tanju.

  • WOMANIZER 13.06.2015.

    čekaj, a kaj će on radit tam?! nisam skužio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare