To je to što me zanima!

Američka zvijezda Jojo Siwa pozirala u majici s 'kockicama', pomirila se s bivšom djevojkom

Siwa se natjecala u tridesetoj sezoni američkog 'Plesa sa zvijezdama', u kojoj je bila prva žena koja je za partnericu imala ženu u povijesti emisije, odnosno bile su prvi istospolni par u showu
Vidi originalni članak

Mlada američka reality zvijezda JoJo Siwa (18) u videu koji je objavila na TikTok-u poljubila se sa svojom bivšom djevojkom i otkrila da su se pomirile. Na sebi nosi majicu s crveno-bijelim 'kockicama'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jojo i njena partnerica Kylie Prew družile su se u Disneylandu pa su potaknule glasine da su opet zajedno, a sada su to i potvrdile.

- Način na koji je gledam na kraju govori sve - napisala je uz video.

@itsjojosiwa

The way I look at her at the end says it all🤍🥺

♬ I Lived - Kenny Packer

Jojo se proslavila sudjelovanjem u showu 'Dance Moms', a prošle godine se našla u središtu pozornosti medija nakon što je otkrila da je pripadnica LGBT zajednice.

Siwa se natjecala u tridesetoj sezoni američkog 'Plesa sa zvijezdama', u kojoj je bila prva žena koja je za partnericu imala ženu u povijesti emisije, odnosno bile su prvi istospolni par u showu. Ona i njezina partnerica Jenna Johnson na kraju su zauzele drugo mjesto.

NIKA TURKOVIĆ Spot domaće pjevačice izazvao komentare zbog gay poljubaca: 'Kontroverzno, iskreno i hrabro'

Podsjećamo, zvijezda je obznanila da je gay pred 33 milijuna svojih obožavatelja, koliko je prati na TikTokuTime je, kako kaže, htjela pokazati da TikTok nije samo mjesto za zabavu, već i mjesto na kojem svatko može biti potpuno svoj. Tom prilikom je objavila video na kojem pleše uz pjesmu 'Born This Way' Lady GaGe.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Nameless 11.05.2022.

    Mr. President- Jojo Action

  • Nemam korisnicko ime 10.05.2022.

    skini majcu sramotis nas

  • blue army 1986 10.05.2022.

    Za izbljuvat se🤮🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare