Show

Komentari 12

Svi su mislili da su prijateljice, a reality zvijezda pred kamerama je strastveno poljubila djevojku

Svi su mislili da su prijateljice, a reality zvijezda pred kamerama je strastveno poljubila djevojku

JoJo Siwa i Kylie Prew počele su izlaziti ove godine, a isprva ih je povezivalo samo prijateljstvo. Njih dvije će sudjelovati u novoj sezoni emisije 'Ples sa zvijezdama' s istospolnim parovima

Mlada američka reality zvijezda JoJo Siwa (18) proslavila se sudjelovanjem u showu 'Dance Moms'. Početkom godine se našla u središtu pozornosti medija nakon što je otkrila da je pripadnica LGBT zajednice.

Obznanila je da je gay pred 33 milijuna svojih obožavatelja, koliko je prati na TikTokuTime je, kako kaže, htjela pokazati da TikTok nije samo mjesto za zabavu, već i mjesto na kojem svatko može biti potpuno svoj. Tom prilikom je objavila video na kojem pleše uz pjesmu 'Born This Way' Lady Gage.

Dancing With The Stars Season 30 - Rehearsals

- Imam najsavršeniju djevojku na svijetu koja me podupire u svemu što radim, a upravo ona me i ohrabrila da objavim ta dva TikToka koja sam unaprijed snimila. Htjela sam svima pokazati tko sam ja zapravo i da se ne sramim – rekla je JoJo.

JoJo i njezina djevojka Kylie Prew počele su izlaziti ove godine, a isprva ih je povezivalo samo prijateljstvo. Njih dvije će sudjelovati u novoj sezoni emisije 'Ples sa zvijezdama' s istospolnim parovima.

Pri dolasku na snimanje showa djevojke su stigle držeći se za ruke. Pred fotografima su bez suzdržavanja razmjenjivale nježnosti te se strastveno poljubile.