To je to što me zanima!

Američki agenti sve se više raspituju o Meryem Uzerli

HUREM IDE U HOLLYWOOD Sulejmanovu televizijsku suprugu su zbog izgleda i odlične glume prozvali europskom Kate Winslet. Predviđaju joj svjetsku karijeru
Vidi originalni članak

Turski agenti Meryem Uzerli (29) već su počeli tražiti agente u SAD-u. Pregovaraju o gostovanjima u hit serijama, ali i o većim filmskim ulogama.

- Polaskana sam i sretna što su me primijetili izvan Turske - kaže Myrem. Uvjerena je da će se probiti u Hollywoodu jer je uporna i ničega se ne boji.

- Odrasla sam u Njemačkoj i loše govorila turski, ali ipak su me izabrali za ulogu Hurem. Engleski mi je savršen i sigurno neću imati sličnih problema u Hollywoodu - kaže Uzerli. Laska joj što su je zbog crvenih uvojaka i velikih svijetlih očiju usporedili s Kate Winslet (37) i Drew Barrymore (37). Kompliment joj je, kaže, kad je zovu njihovom dvojnicom.

- Obje su mi drage, pogotovo Kate. Ne bih se bunila da jednog dana radim s njom i osvojim Oscara poput nje - otkrila je Hurem.      

Idi na 24sata

Komentari 80

  • save that drama for your mama 20.02.2013.

    Hurem je najljepša i najjača,i Hurem nemogu uspoređivat s Kate jer je Hurem i ljepša i bolja i uspješnija od nje.Ma Meryem je najljepša i najbolja.

  • biberrr 13.02.2013.

    Ove dvije su ružna pačad za Meryem,tako zgodnu,šarmantnu i seksipilnu glumicu Amerika nema od Merlinke.

  • kraljicaMargot 11.02.2013.

    "Hurem" je puno ljepša i od Barrymore i Winslet. Još nije sva iskvarena u smislu tolikih tretmana i operacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare