To je to što me zanima!

'Američki varalice' trijumfirali su na dodjeli SAG nagrada

Cate Blanchett osvojila je nagradu za najbolju glavnu glumicu, a M. McConaughey za najboljeg glumca u glavnoj ulozi. Jared Leto najbolji je sporedni glumac
Vidi originalni članak

Screen Actors Guild (SAG) nagradu za najbolju glumačku postavu  ove je godine osvojila ekipa filma 'Američki varalice'. Na svečanoj dodjeli nagrada u losanđeleskom Shrine Exposition centru, koju brojni smatraju glavnim testom prije Oscara, nagrade su osvojili filmovi i glumci koji su već osvojili Zlatne globuse, Critics' Choice nagrade i nominirani su za Oscara. 

Cate Blanchett osvojila je nagradu za najbolju glavnu glumicu, a Matthew McConaughey za najboljeg glumca u glavnoj ulozi. Jared Leto najbolji je sporedni glumac uz bok najboljoj sporednoj glumici Lupiti Nyong'o.

Najbolji glumac u miniseriji je Michael Douglas za ulogu u 'Behind the Candelabra', a glumica Helen Mirren za ulogu u mini seriji 'Phil Spector'. Najbolji glumac u dramskohj seriji je Bryan Cranston iz 'Breaking Bada', a glumica Maggie Smith iz 'Downtown Abbeya'. 

Popis svih nominiranih i dobitnika pogledajte ovdje


Idi na 24sata

Komentari 24

  • muskarac 19.01.2014.

    jel samo meni ova jennifer l losa ili nas ima jos????? po meni ona nije nista bolja od osrednje televizijske glumice

  • Stingray 19.01.2014.

    vec mi zlo of ove Jennifer Lawrence...Jos im dajte Oscara i skinite se vise

  • el magnifico 19.01.2014.

    Nekužim...kao trebala bi biti zadnja proba pred Oscare,a nigdje Lea među nominiranim...tko zna,možda je ovo znak da su prepustili ovo McConaugheyju,a da njega čeka ono glavno :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare