To je to što me zanima!

Američkom country pjevaču se ugušila dvogodišnja kći Heaven

Zvali smo doktore u obiteljsku kuću u Kansasu 20. listopada i stigli su brzo, ali nisu je uspjeli reanimirati, napisao je pjevač LeDoux na društvenim mrežama. Obitelj je neutješna
Vidi originalni članak

Dvogodišnja kći Heaven američkog country pjevača Neda LeDouxa (42) ugušila se u obiteljskoj kući u Kansasu. Ned i njegova supruga Morgan, s kojom je u braku 11 godina podijelili su tužne vijesti u nedjelju, tjedan dana nakon smrti malene Haven. 

- S velikom tugom Ned i Morgan obavještavaju prijatelje i fanove da je njihova dvogodišnja kći Haven preminula je 20. listopada zbog gušenja koje se dogodilo u kući - napisali su roditelji na društvenim mrežama. 

Obitelj se zahvaljuje svima na ljubavi i podršci, ali traži i malo privatnosti. Prvotna izjava glasila je:

- Zvali smo doktore u obiteljsku kuću u Kansasu 20. listopada i stigli su brzo, ali nisu je uspjeli reanimirati. 

Dodatni detalji ove nesreće nisu objavljeni. Djevojčica je prošli mjesec proslavila svoj drugi rođendan. 

- Proslavili smo veliki drugi danas. Sretan sam što sam kući na ovako poseban dan. Kako je posebna - napisao je tata za njen rođendan. 

Ned i Morgan imaju i sina Bransona. LeDoux je objavio prvi album 'Sagebrush' 2017., a sljedeći 'Next In Line' trebao je objaviti u studenom. Ned je sin country pjevača i radijskog voditelja Chrisa LeDouxa, koji je preminuo 2005. od raka. Počeo je s glazbenom karijerom svirajući bubnjeve za očev bend 'Western Underground' 1998. godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Coco.Chanel 29.10.2019.

    Nista gore za roditelje se ne moze dogoditi nego kad izgube dite.To je neopisiva bol

  • Vjevegrica 29.10.2019.

    prestrašno

  • KANKAN_1 29.10.2019.

    Ako je "ikona stila" sinonim za vješticu ili strašilo, onda je to definitivni pogodak i gđa. Đurđa zaslužuje takav naziv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare