To je to što me zanima!

Amerikanci 'poludjeli' za glumicom Britney Spears

Pjevačica sve više napreduje na putu oporavka, a to je pokazala i izvrsnim glumačkim nastupom u američkom sitcomu "How I Met Your Mother"
Vidi originalni članak

Bivša pop princeza nedavno je gostovala u seriji "How I Met Your Mother" i uz pozitivan dojam koji je ostavila na kolege, oduševila je i publiku. Epizoda u kojoj je glumila Britney Spears (26) bila je najgledanija te serije dosad. Istraživanja gledanosti govore kako je pjevačicu gledalo oko 10,6 milijuna Amerikanaca, što je 4,5 posto gledateljstva. Brit je glumila recepcionarku u dermatološkom uredu, koja se zaljubi u pacijenta.

JAMIE LYNN SPEARS ZARUČILA SE ZA OCA SVOG DJETETA
Trudna mlađa sestra Britney Spears posjećuje rodbinu po Louisiani i hvali se zaručničkim prstenom koji je dobila od Caseyja Aldridgea (18). Nakon vijesti o trudnoći govorkalo se kako je dečko ostavio Jamie Lynn (16), ali čini se kako će ipak biti tinejdžerskog vjenčanja. Par bebu očekuje na ljeto, a još nitko nije rekao koji bi mogao biti datum svadbe.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sky7 26.03.2008.

    Teško Amerima poludjet. :?

  • 26.03.2008.

    Držim fige da joj to bude poticaj, pa da se do kraja sredi i bude sa svojom djecom.

  • loly0 26.03.2008.

    bilo bi lijepo vidjet je opet sa svojom dijeco sretnom i radosnom ja se nadam da ce uspijet jer nije joj bilo lako u zivotu ali sama je kriva...

Komentiraj...
Vidi sve komentare