To je to što me zanima!

Amerikanka iz showa 'Zvijezde pjevaju' svadbu će imati i u Trogiru: 'Hrvatska mi je važna'

S Bojanom Jambrošićem sudjelovala je u emisiji 2019. godine te su došli i do finala. Sad će se u Hrvatsku vratiti kako bi s obitelji i prijateljima proslavila važan i poseban dan
Vidi originalni članak

Amerikanku Ashley Colburn hrvatska je javnost upoznala 2019. godine kada je uz Bojana Jambrošića (37) sudjelovala u 'Zvijezde pjevaju'. Sada je Ashley otkrila da će svadbeno slavlje imati i u Trogiru, iako su se ona i suprug Marc McCaughan vjenčali prošle godine u Kaliforniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ashley je za Story otkrila kako žele organizirati slavlje u Hrvatskoj jer njeni prijatelji nisu mogli doći na prvo vjenčanje.

PJEVAJU NA DORI Ashley Colburn dobila Emmyja za film o Hrvatskoj, a s Bojanom 'rasturila' u 'Zvijezde pjevaju'

- Bit će divno jer će na jednom mjestu biti svi ljudi koje volim. Brod na kojem ćemo imati tulum nije velik i ne stanu stolovi za večeru, ali bit će predjela. Mislim da ćemo opet rezati tortu i pustiti snimku našeg američkog vjenčanja. Bit će to ponajprije tulum kako bi Marc upoznao sve moje prijatelje, ali i da njegova obitelj vidi koliko mi je Hrvatska važna - ispričala je Ashley pa otkrila da će joj na slavlju pjevati Bojan. S njom i njenim suprugom su prije nekoliko dana u lijepu našu došli i članovi njihove obitelji, njih 36.

Ashley je otkrila i da razmišlja o preseljenju u Hrvatsku.

- Razgovaramo o tome da bismo možda došli živjeti u Hrvatsku i imali još veću farmu. Pa i tu ima trkaćih konja o kojima se Marc može brinuti. Jako volimo svoj život u Kaliforniji, obitelji su nam tamo, ali osjećam da smo u razdoblju života kada su mogućnosti beskrajne. Nedostaje mi Hrvatska - otkrila je Colburn.

POGLEDAJTE VIDEO: 'JEDAN SLUŠATELJ ME ZALIO PIVOM DOK SAM PJEVAO OLIVERA'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare