Show

Komentari 7

Ashley Colburn dobila Emmyja za film o Hrvatskoj, a s Bojanom 'rasturila' u 'Zvijezde pjevaju'

Ashley Colburn dobila Emmyja za film o Hrvatskoj, a s Bojanom 'rasturila' u 'Zvijezde pjevaju'

Još od showa 'Zvijezde pjevaju' Ashley i ja se odlično slažemo na pozornici, ali i izvan nje. S ovom našom 'kombinacijom' htjeli smo ljudima donijeti nešto novo i zanimljivo, rekao je Bojan

Hrvatska radiotelevizija je na svojoj YouTube platformi objavila jednominutne isječke pjesama svih natjecatelja Dore. Jedna od ovogodišnjih natjecateljica je Ashley Colburn (33), koja se predstavlja baladom 'Share of Love', koju pjeva s Bojanom Jambrošićem (35). 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Ashley Colburn

Kada je saznala da je njezina i Bojanova pjesma odabrana za Doru, Ashley je bila u Americi, a zbog priprema za nastup vratila se u Hrvatsku. Važno joj je, kako je rekla za Story.hr, da ljudi prepoznaju da je poruka njihove pjesme da se 'treba dijeliti ljubav'. Ashley je sama napisala stihove, a uglazbio ih je Ivan Škunca. 

Želja im je pobijediti.

- Želimo na pozornici pokazati nešto dosad neviđeno. Imamo odličnu konkurenciju, a to je jako važno jer nitko ne želi gledati natjecanje na kojem odmah znate tko će pobijediti - rekla je Ashley za Story.hr. 

Ashley je televizijska producentica i novinarka iz Kalifornije te dvostruka dobitnica Emmyja. Prije dvije godine sudjelovala s Bojanom u glazbenom showu 'Zvijezde pjevaju' i tada im je pobjeda izmaknula za dlaku.

Kupila je kuću u Istri, a kada je krenula pandemija vratila se u Kaliforniju, gdje je upoznala veterinara Marca, s kojim je sada u vezi. 

- U Istri imam mir, volim ja i Zagreb i Split, ali u Brtonigli mogu biti kreativna, montiram u miru. Imamo i more, a hrana je savršena - rekla je Ashley. Dodala je i kako je upoznala gotovo sve stanovnike i da je sa susjedima u odličnim odnosima. U Americi je živjela s roditeljima, a kuća u kojoj boravi u Istri je prva koju je kupila.

Ashley je snimila dokumentarac 'WOW Croatia' zbog kojeg je 2010. dobila Emmyja, a objavila je i country pjesmu 'Feels Like Home', koja je posvećena Hrvatskoj. 

Bojan Jambrošić se na Dori natjecao i prošle godine s pjesmom 'Više od riječi', a u subotu, 13. veljače, na pozornici će mu društvo praviti Ashley. 

- Još od showa 'Zvijezde pjevaju' Ashley i ja se odlično slažemo na pozornici, ali i izvan nje. S ovom našom 'kombinacijom' htjeli smo ljudima donijeti nešto novo i zanimljivo te uzeti najbolje od svakog kako bi pjesma bila dostojna Dore, ali i Eurosonga - rekao je Bojan za Story.hr.

Uvijek je bio pobornik da se pjesme pjevaju na hrvatskom jeziku, ali sada pjevaju na engleskom jer misle da će Ashley tako lakše izraziti emocije. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Bojanom Jambrošićem

Najčitaniji članci