To je to što me zanima!

Amy bi se mogla pridružiti suprugu Blakeu u zatvoru?

Policija je tijekom istrage došla do financijskih dokumenata koji upućuju na to da je i Amy upletena u slučaj zbog kojeg je Blake u zatvoru
Vidi originalni članak

Policija će ispitati Amy Winehouse (24) jer sumnjaju da je upletena u aferu s podmićivanjem, zbog koje je njen suprug već završio u zatvoru. Blake Fielder Civil (25) i još petorica muškaraca prošli su mjesec optuženi da su podmićivanjem htjeli zataškati premlaćivanje jednog barmena u Londonu. Istražitelji su već zaplijenili ispise Amynih telefonskih razgovora, ispise njenih bankovnih transakcija i podatke s kompjutora. Prošli tjedan posjetili su i Amynog knjigovođu. 
- Kad je policija prvi put saznala za slučaj, istraga se ograničila na Blakea, njegovog prijatelja Browna i žrtvu premlaćivanja. No nakon što su zaplijenili cijeli niz financijskih dokumenata, sve su više sigurni kako je i Amy direktno upletena u podmićivanje. Ako čovjek malo bolje razmisli, to je i logično. Čim je u javnost izašla svota od oko dva milijuna kuna s kojom je Blake pokušao podmititi barmena kojeg je premlatio, Amy je postala sumnjiva - kazao je dobro obaviješten izvor The Sunu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mademoiselle 17.12.2007.

    ovu ženu bi prisilno trebalo strpat u neku ustanovu da dođe sebe jer je žalosno gledat šta si radi i kako propada njen talent, ona si očito sama nemože pomoć.

  • amy winehouse 17.12.2007.

    i da! njena faca ANA MARIJA je predivna oslučise dal ju voliš ili ne!?

  • amy winehouse 17.12.2007.

    isuse dosta mi je više sam ju crnite... ovako: pa što ako je dala blakeu novac ne mora značit da je upletena u podmićivanje ona bi za blakea sve učinila a vi mediji nemate pojma o čem se radi važno vam je samo to da ljudi kupuju vaše jeb. novine! dajte pišite malo istine npr.amy winehouse imala najbolji koncert do sad ili neznam dali ste napisali amy winehouse dala pola svoje zarade jadnoj djeci.... stvarno se malo više potrudite nego da ju samo crnite i iskorištavate!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare