To je to što me zanima!

Amy ima novog dečka, a otac želi da ode u 'ludaru'

Taksist Mitch želi da se poduzmu sve mjere kako bi se pomoglo njenoj kćeri. Dok joj je suprug u zatvoru, Amy ima novog dečka Alexa Haynesa
Vidi originalni članak

Posljednja rehabilitacija nije pomogla Amy Winehouse (24) da se izliječi od droge i alkohola. Amyin otac, taksist Mitch Winehouse, smatra kako se trebaju poduzeti strože mjere.
- Mislim da joj boravak negdje na 6 mjeseci ne može pomoći. To je prekratko vrijeme da bi se riješili njeni problemi. Njeno stanje je izmaklo kontroli. Ne želim da bude izložena ulici. Potrebna joj je sigurnost i želim joj pomoći. Osim uže obitelji, trebat će liječnike i psihologe koji će odlučiti da li treba otići na psihijatriju. Mislim da je to najpametnije. Sad je pravo vrijeme da napravimo pritisak i spasimo je - rekao je Mitch. U međuvremenu je majka Janis dala blagoslov novoj Amyinoj vezi s asistentom svog menadžera Alexom Haynesom (22).
- Blake je Amy odvukao na dno. Ona treba muškarca koji će se brinuti o njoj. Ponosna sam da je to Alex. On je drag i dobar dečko - rekla je mama. Za razliku od nje, Mitch je šokiran. Kaže kako je Alexov zadatak bio da bude uz Amy dok se oporavlja, a ne da joj postane ljubavnik. Britanski časopis The Sun otkrio je kako Alex nije nevinašce i da ima problema s alkoholom. Osim što je zavela mladog asistenta svog menadžera, pjevačica je navodno imala i jednomjesečnu aferu s američkim fotografom Blakeom Woodom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare