To je to što me zanima!

Amy Schumer nije sretna što je trudna kad i Meghan Markle

Amy već neko vrijeme objavljuje usporedbe s vojvotkinjom od Sussexa jer, kako kaže, ne može si pomoći. Ove godine vjenčala za poznatog kuhara Chrisa Fischera (38), s kojim očekuje prvo dijete
Vidi originalni članak

Komičarka Amy Schumer (37) nije presretna tajmingom svoje trudnoće. U iščekivanju nove kraljevske bebe, koja bi trebala stići na proljeće, Amy je tako pala u drugi plan i proglasila Meghan Markle (37) svojim ljutim trudničkim rivalom. 

GLUMICA I KOMIČARKA Amy Schumer je trudna: Lijepu vijest objavila na čudan način...

- Zašto je ona moj neprijatelj? Zato što je trudna u isto vrijeme kad i ja. Neću joj dopustiti da se izvuče s tim - u svom stilu je pojasnila tenzije Schumer. 

Amy već neko vrijeme objavljuje usporedbe s vojvotkinjom od Sussexa jer, kako kaže, ne može si pomoći. 

- Ona ima mali trbuh, nosi štikle i sjajno izgleda. Ja već sad izgledam kao da sam u 10. mjesecu trudnoće - pojašnjava komičarka, koja je otišla toliko daleko da je na svom Instagramu objavila izrezanu fotografiju Meghan, opisujući ju kao da se radi o njoj samoj. 

Naravno, njezini sljedbenici shvatili su šalu. Dok Markle pokazuje sav glamur kraljevske trudnoće, Schumer se okrenula humorističnim opisima svih onih neugodnih trudničkih iskustava. Ipak, i dalje nastupa. 

Komičarka se ove godine vjenčala za poznatog kuhara Chrisa Fischera (38), s kojim očekuje prvo dijete. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 12.12.2018.

    pa šta ima veze,,hehe

  • 12.12.2018.

    Taman se primirila polusestra evo ove ..

  • Pero Cigla 12.12.2018.

    muči je to da se neće govoriti o njoj? haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare