To je to što me zanima!

Amy u toplesu: 'Žene zaslužuju plaće jednake svojim kolegama'

Kolege komičarke, Chris Rock i Dave Chappele dobili su povišicu od Netflixa za svoje stand up specijale, pa ju je dobila i Schumer. No ona smatra da ipak nije u rangu s njima
Vidi originalni članak

Komičarka Amy Schumer (36) odlučila se skinuti u tangice i pokriti gole grudi psom odjevenim u kostim hot doga kako bi skrenula pozornost na to da žene u showbusinessu zarađuju puno manje nego muškarci.

Navodno je Netflix nedavno Amy ponudio 11 milijuna dolara za seriju, no kad je saznala koliko zarađuju njezini muški kolege, inzistirala je da iznos povećaju. 

- Mislim da žene zaslužuju plaću jednaku muškarcima, ali ne mislim da bih ja trebala imati isti honorar kao Chris Rock i Dave Chapelle. Oni su legende i dvoje najboljih komičara svih vremena - napisala je Schumer te dala da je ona prva komičarka u povijesti koja u turneji rasprodaje arene. 

- Nisam tražila istu plaću koju imaju moji prijatelji, nego sam tražila više no što mi je bilo ponuđeno. I dalje ću naporno raditi i nastojati ću biti najbolji izvođač što mogu biti - zaključila je Amy. 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Berger117 27.08.2017.

    hot-dog bi trebala pospremiti ,dolje ;DD

  • 26.08.2017.

    ništa posebno

  • plutarh 26.08.2017.

    naravno da je nakon njenog skidanja odmah došlo do povišice .....njenom šefu se odmah podignuo (povisio ) kad ju je takvu vidio ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare