To je to što me zanima!

Amy Winehouse i muž Blake pred razvodom?

U braku britanske pjevačke dive Amy Winehouse i njenog muža Blakea Fieldera-Civila, čini se, došlo je do ozbiljnih i nerješivih razmirica
Vidi originalni članak

Iako je Amy Winehouse (24) prije nekoliko mjeseci tvrdila kako je Blake ljubav njenog života i kako bi bez njega umrla, čini se kako je promijenila mišljenje. Na to ju je ""saznanje da je Blake, kad je ležala u bolnici zbog predoziranja, ostavio samu i otišao u njihov zajednički stan gdje se nastavio drogirati i partijati sa svojim prijateljima narkomanima. Amy je to navodno pogodilo više od ičega što joj je dosada napravio. To je ispričala prijateljima koji su stali na njezinu stranu i potpuno ga ignorirali na njenom rođendanskom partyju održanom ranije ovaj mjesec.
- Ta je zabava bila kao hladni tuš. Na početku njene veze s Blakeom svi su ga voljeli. Iako smo ubrzo vidjeli i njegovu tamniju stranu, tolerirali smo to jer je to bio čovjek kojeg je Amy istinski voljela, ali nakon njegove reakcije na njezino predoziranje svi smo se složili u jednom - bilo je dosta, pa smo ga na toj zabavi jednostavno ignorirali. On je bio na jednoj strani sobe sa svojim prijateljima, a svi Amyni prijatelji bili su na drugom kraju. Mislimo da je Amy konačno spoznala istinu i 'ugledala svjetlo na kraju tunela'. Veza tako intezivna i eksplozivna ne može dugo trajati. Ovo bi mogao biti početak kraja, čemu se i nadamo - izjavio je jedan pjevačicin prijatelj. Par je u braku od 18. svibnja 2007.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • spomenka 01.10.2007.

    Dugo je trajalo. Bolje da ga se riješi, ustvari nije se trebala ni udavati za njega. AMY, dušo, krasna si, ne trebaš tog lapana kraj sebe..

Komentiraj...
Vidi sve komentare