Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Amy Winehouse i muž Blake pred razvodom?

U braku britanske pjevačke dive Amy Winehouse i njenog muža Blakea Fieldera-Civila, čini se, došlo je do ozbiljnih i nerješivih razmirica

DM
Foto: DM
1 komentara

Iako je Amy Winehouse (24) prije nekoliko mjeseci tvrdila kako je Blake ljubav njenog života i kako bi bez njega umrla, čini se kako je promijenila mišljenje. Na to ju je ""saznanje da je Blake, kad je ležala u bolnici zbog predoziranja, ostavio samu i otišao u njihov zajednički stan gdje se nastavio drogirati i partijati sa svojim prijateljima narkomanima. Amy je to navodno pogodilo više od ičega što joj je dosada napravio. To je ispričala prijateljima koji su stali na njezinu stranu i potpuno ga ignorirali na njenom rođendanskom partyju održanom ranije ovaj mjesec.
- Ta je zabava bila kao hladni tuš. Na početku njene veze s Blakeom svi su ga voljeli. Iako smo ubrzo vidjeli i njegovu tamniju stranu, tolerirali smo to jer je to bio čovjek kojeg je Amy istinski voljela, ali nakon njegove reakcije na njezino predoziranje svi smo se složili u jednom - bilo je dosta, pa smo ga na toj zabavi jednostavno ignorirali. On je bio na jednoj strani sobe sa svojim prijateljima, a svi Amyni prijatelji bili su na drugom kraju. Mislimo da je Amy konačno spoznala istinu i 'ugledala svjetlo na kraju tunela'. Veza tako intezivna i eksplozivna ne može dugo trajati. Ovo bi mogao biti početak kraja, čemu se i nadamo - izjavio je jedan pjevačicin prijatelj. Par je u braku od 18. svibnja 2007.

Naši partneri pišu
Message