To je to što me zanima!

Amy zbog Blakea završila u bolnici, a brak se raspada

Nakon telefonske svađe sa suprugom Amy je pala u nesvijest. Trenutačno je u bolnici, a šuška se kako njihov brak postoji samo na papiru
Vidi originalni članak

Amy Winehouse (24) je opet završila u bolnici. Nakon što se posvađala sa suprugom Blakeom telefonom, uzrujanost je odlučila smiriti opijatima. Nadrogirala se i napila toliko da je pala u nesvijest. Zadržana je u bolnici na pretragama. Glasnogovornik pjevačice potvrdio je da je Amy u jednoj privatnoj londonskoj klinici zbog loše reakcije na lijekove koje pije.
- Vrištala je na telefon. Nakon razgovora bila je izvan sebe. Amy je zbog sličnih napadaja već nekoliko puta zadržana u bolnici. Liječnici sada želi biti sigurni koji je pravi razlog zbog kojeg je pala u nesvijest - rekao je Amyin prijatelj. U međuvremenu, sud Blakeu nije htio smanjiti 27 mjeseci dosuđene kazne. Dok su mu podršku davale majka Georgette i prijateljica Sophie Schandorff, Amy je opet propustila susret sa suprugom.
- Treba li Amy dati mojem sinu novu šansu? To je isto što i ruski rulet. Kao da Blakeu prislonite pištolj na glavu - rekla je Georgette. Britanski tabloidi tvrde da brak Amy Winehosue i Blakea postoji još samo na papiru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • teas96 30.11.2008.

    I ja također. Amy , ti si kraljica !

  • šamar 25.11.2008.

    ja se nadam da ce ta zena doci k svojoj pameti ako joj je ista ostalo od droge koja joj je pojela dosta mozga...zena ima jedinstven glas,nadam se da ce nam snimiti bar jos 2 albuma...

Komentiraj...
Vidi sve komentare