To je to što me zanima!

Amyn otac: Ona je tu sa mnom, spasit ćemo djecu od droge

Mitch Winehouse putem organizacije koja nosi ime njegove pokojne kćeri želi pomoći mladim ovisnicima i siromašnoj djeci osigurati stipendije za školovanje
Vidi originalni članak

Amy je ovdje upravo sada, djeca trebaju našu pomoć, rekao je otac pokojne Amy Winehouse koji je nakon njezine smrti pokrenuo organizaciju koja nosi njezino ime. 

Mitch Winehouse (60) želi pomoći mladim ovisnicima i putem organizacije siromašnoj djeci osigurati stipendije za školovanje u umjetničkim školama.

- Želim da im Amy bude uzor. Ona to uvijek nije bila iz očiglednih razloga. Ali sada imamo priliku za to - rekao je Mitch.

Amyn otac ne krije da osjeća njezin duh pokraj sebe i nakon njezine smrti. 

- Nećemo reći da je bila svetica i zaboraviti da se drogirala. Bila je normalna djevojka sa svojim slabostima. Velike zvijezde poput Madonne i Britney Spears izgledaju kao da su nekako drukčije, ali Amy je bila pristojna, normalna djevojka. Imala je veliki talent, jednom se trudila objasniti mi kako piše pjesmu. To je bilo kao da Albert Einstein pokušava objasniti teoriju o relativnosti. Uvijek se smijala i voljela se šaliti - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zmayo 12.09.2011.

    ajd, bar nije ko ostali roditelji - grabežljivci za lovom svoje djece.on barem želi pomoći drugima.svaka mu čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare