To je to što me zanima!

Amyn otac tvrdi da vidi njezin duh: Svakog dana me posjećuje

Mitch kaže kako ga unatoč velikoj boli, smiruje činjenica da je Amy prisutna u njegovom svakodnevnom životu. Posjećuje ga njezin duh i sjedi na rubu kreveta
Vidi originalni članak

Smrt 27-godišnje Amy Winehouse je u srpnju 2011. godine šokirala svijet. Glazbenica je preminula od prekomjerne konzumacije alkohola, a njezino beživotno tijelo pronašao je tjelohranitelj Andrew Morris.

Njezin otac Mitch (67) izjavio kako bol i dalje ne prestaje, ali da ga smiruje činjenica da je Amy prisutna u njegovom svakodnevnom životu.

- Njezin duh me posjećuje. Dođe, sjedi na rubu krevetu i gleda me - rekao je.

Isto tako, smatra da se Amy 'reinkarnirala' te da ih posjećuje u obliku kosa.

- Nekoliko dana nakon njezine smrti kos se zabio u staklo u kući moje sestre. Istog takvog je Amy imala tetoviranog na ruci - govori Mitch.

Inače, Amy je ljubav prema glazbi naslijedila od oca. Radio je kao prodavač vrata i prozora, a strastveno je slušao jazz. Mitch i Janice rastali su se kad je Amy imala devet.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • plik 02.01.2018.

    a da malo stane s cugom...

  • 01.01.2018.

    Ma Amy je tolko bila nadrogsana covjece moj da joj je i duh naprosto prepusen i nema volje lutat okolo, i casper i duh i taj kos kog spominjes... cek cek, sta ti uzimas i ja bi malo toga! Mozd meni dode kakav dobitak na lutriji..

  • 01.01.2018.

    zato jer misli na nju non stop

Komentiraj...
Vidi sve komentare