To je to što me zanima!

Amynoj obitelji laknulo je kad su saznali da ju je ubio alkohol

Količina alkohola u krvi koju su izmjerili Amy na obdukciji bila je 4,16 promila. Zbog toga je prestala disati i pala u komu. Počela je ponovno piti tjedan dana prije smrti
Vidi originalni članak

Mrtvozornica Suzanne Greenway tvrdi da je Amy Winehouse preminula zbog prevelike količine alkohola koji je konzumirala. Količina alkohola u krvi bila je pet puta veća od količine dopuštene tijekom vožnje u Engleskoj. 

- Kad smo konačno saznali od čega je Amy preminula odmah nam je bilo lakše. Količina alkohola koju su joj izmjerili u krvi vjerojatno je rezultat višednevnog opijanja. Tjedan dana prije smrti ponovno je počela piti, a bila je 'čista' jedno dulje vrijeme - stoji u priopćenju za javnost koje je izdala obitelj pokojne pjevačice. 

Amy je umrla od trovanja alkoholom. Policija je u sobi u kojoj ju je tjelohranitelj pronašao mrtvu našla tri boce votke. 

- Popila je previše alkohola i s vremenom je prestala disati i pala u komu - rekla je mrtvozornica te dodala da je Amy u krvi imala 4,16 promila alkohola. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • brigobrigović 27.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • RubiNasta 27.10.2011.

    U jednom članku je pisalo da je to zato što je naglo prekinula sa alkoholom,a ne postepeno

  • Veki-Zagreb 27.10.2011.

    Naslov izgleda bljutavo...ali vjerojatno im lakše pada saznanje da se sama otrovala alkoholom nego da ju je netko ubio kao što je znao biti slučaj u povijesti showbizza....

Komentiraj...
Vidi sve komentare