To je to što me zanima!

'Anđelica' Lucy Liu je postala plavuša: Crna kosa ti bolje stoji

Glumica je dobila sina Rockwella Lloyda 2015. uz pomoć surogat majke, a devedesetih godina se borila s rakom dojke
Vidi originalni članak

Trebala bi se vratiti natrag na staru boju kose. Ovo je horor, komentirali su obožavatelji transformaciju Lucy Liu (49). Glumica se pojavila na jučerašnjoj dodjeli nagrada Obie u New Yorku s novom frizurom te je šokirala dio fanova. Naime, Lucy je obojila svoju prepoznatljivu crnu 'grivu' u plavu. 

- O moj Bože, što si učinila. Tamnije ti puno bolje stoji. Ne plavo, draga - istaknuli su obožavatelji. No drugi su rekli kako je dobro što se glumica odvažila napraviti ovakvu transformaciju koju nitko nije očekivao od nje. Dodali su da je lijepa s bilo kojom boje kose i da to ne utječe na njezin izgled. 

- Prirodnu ljepotu ne možeš uništiti. Ovo je divno. Možemo li sad početi planirati vjenčanje - zaprosio je obožavatelj Lucy. Neki tvrde da se glumica odlučila za promjenu zbog uloge u filmu 'Stage Mother' u kojem glavna junakinja treba biti plavuša.

Lucy je poznata po filmovima 'Charlijevi anđeli' te liku doktorice Joan Watson u seriji 'Elementary', a nedavno se uključila u kampanju za flaširanu vodu čiji je moto 'Umjetnost u školama'. 

- U školi nisam imala program koji bi zadovoljio moje umjetničke potrebe, no sama se educirajući u glumi i istrajavajući shvatila sam koliko se želim tim poslom baviti. Nakon što sam završila školovanje posvetila sam se glumi, iako moji roditelji baš nisu bili sretni zbog toga - ispričala je Lucy. Tvrdi kako sada ima nekoliko fokusa u životu, a riječ je o djeci, umjetnosti i njezinoj karijeri. 

Glumica je u kolovozu 2015. dobila sina Rockwella Lloyda (3) uz pomoć surogat majke. Lucy se devedesetih godina borila s rakom dojke, a svojedobno je rekla kako je 'pala u šok' kada joj je liječnik rekao tu stravičnu dijagnozu. 

- Bila sam prilično traumatizirana - ispričala je glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kung fu panda 26.05.2018.

    Nije loše

  • MikiOS_1 24.05.2018.

    Sad mogu umrijet na miru

  • Qrkan 24.05.2018.

    Azijatkinje su mladolike sve do 40, a onda puf! Preko noći se pretvore u babe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare