Obavijesti

Show

Komentari 11

'Anđelica' Lucy Liu je postala plavuša: Crna kosa ti bolje stoji

'Anđelica' Lucy Liu je postala plavuša: Crna kosa ti bolje stoji
6

Glumica je dobila sina Rockwella Lloyda 2015. uz pomoć surogat majke, a devedesetih godina se borila s rakom dojke

VIDEO

Trebala bi se vratiti natrag na staru boju kose. Ovo je horor, komentirali su obožavatelji transformaciju Lucy Liu (49). Glumica se pojavila na jučerašnjoj dodjeli nagrada Obie u New Yorku s novom frizurom te je šokirala dio fanova. Naime, Lucy je obojila svoju prepoznatljivu crnu 'grivu' u plavu. 

 

Flip it and reverse it Victoria&Dougy @whittemorehouse

A post shared by Lucy Liu (@lucyliu) on

- O moj Bože, što si učinila. Tamnije ti puno bolje stoji. Ne plavo, draga - istaknuli su obožavatelji. No drugi su rekli kako je dobro što se glumica odvažila napraviti ovakvu transformaciju koju nitko nije očekivao od nje. Dodali su da je lijepa s bilo kojom boje kose i da to ne utječe na njezin izgled. 

PA/Pixsell

- Prirodnu ljepotu ne možeš uništiti. Ovo je divno. Možemo li sad početi planirati vjenčanje - zaprosio je obožavatelj Lucy. Neki tvrde da se glumica odlučila za promjenu zbog uloge u filmu 'Stage Mother' u kojem glavna junakinja treba biti plavuša.

Lucy je poznata po filmovima 'Charlijevi anđeli' te liku doktorice Joan Watson u seriji 'Elementary', a nedavno se uključila u kampanju za flaširanu vodu čiji je moto 'Umjetnost u školama'. 

Reuters/Pixsell

- U školi nisam imala program koji bi zadovoljio moje umjetničke potrebe, no sama se educirajući u glumi i istrajavajući shvatila sam koliko se želim tim poslom baviti. Nakon što sam završila školovanje posvetila sam se glumi, iako moji roditelji baš nisu bili sretni zbog toga - ispričala je Lucy. Tvrdi kako sada ima nekoliko fokusa u životu, a riječ je o djeci, umjetnosti i njezinoj karijeri. 

Instagram

Glumica je u kolovozu 2015. dobila sina Rockwella Lloyda (3) uz pomoć surogat majke. Lucy se devedesetih godina borila s rakom dojke, a svojedobno je rekla kako je 'pala u šok' kada joj je liječnik rekao tu stravičnu dijagnozu. 

 

Keeping the whole family safe!! Thanks @nuna_usa

A post shared by Lucy Liu (@lucyliu) on

- Bila sam prilično traumatizirana - ispričala je glumica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin